Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek sikerül a jónás naptár...

Kinek sikerül a jónás naptár segítségével teherbe esni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 18:08
 1/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen az enyém! És akkor most mikor kellene hogy együtt legyünk?

2010. okt. 17. 18:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia!Nem vagyok biztos benne,de Én úgy tudom,hogy a Jónás naptár azt mutatja meg,hogy kisfiú vagy kislányod lesz-e,ha ekkor,meg ekkor vagytok együtt!
2010. okt. 19. 09:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy azon a három napon kell együtt lenni, amelyiket a vízszintes piros vonal mutatja. A függőleges erősebb vonal a Jónás nap, állítólag akkor már késő.
2010. okt. 19. 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:

24-ike környékén,eszerint,ha jól értelmezem,és kislány a valószínű. Viszont láttam az életkorodat is,szerintem nem kell majd sokat próbálkoznotok:)

Amúgy én is megcsináltam és kb 2-3 nappal azelőtt estem teherbe,mint ahogy ez írja(amúgy a ciklusom szerint akkor lehetett),és biztos,h akkor mert azon az egy alkalommal nem védekeztünk.A nemét meg még nem tudom:D De ez nekem is kislányt jósol.Szóval szórakozni szerintem jó.

2010. okt. 19. 10:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:) De miért mondod azt, hogy a korom még jó is?
2010. okt. 19. 11:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindig mensi idejére tette a Jónás napomat és az azt megelőző fogamzóképes napot..sosem próbálkoztunk akkor viszont valós pé-kor mindig..nem jött össze, volt egy lombik is az sem jött össze, egyszer úgy alakult, hogy kiprbóáltuk mensikor..a Jónás napon pont..már tíz éves az akció eredménye:))
2010. okt. 19. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:
'88-as vagy ha jól láttam,tehát 22 éves vagy. Ebből gondoltam,hogy nem okozhat különösebb problémát a teherbeesés.De lehet,hogy én látom rosszul,csak saját példából indultam ki,én 23 vagyok,4 év alatt egyszer nem védekeztünk a párommal, 13 hetes várandós vagyok:)
2010. okt. 19. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:
hogy lehet ilyen jónás naptárat csinálni?
2010. okt. 19. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! Itt megtalálod a pontos leirást:

[link]

Nekem is mindig mensire rakja. Pont a kezdetére. Majd kipróbáljuk akkor is, mi bajunk lehet... :P

2010. okt. 19. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!