Melyiket hagyjam abba?
Sziasztok!
Egy kicsit körülményes vagyok, mert a kapszulát nem tudom bevenni, viszont úgy gondolom túl sok mindent szedek.
Amiket szedek mind mind külön:
-Hipp Natal folyékony vitamin
-E vitamin
-Folsav
-D vitamin
-Q10
-PCOS tea
-Maca
-Méhpempő
-Barátcserje
Próbáltam az összes termékenység segítő dolgot beszerezni, mégis úgy gondolom hogy sok.. Főleg külön mindent...
Szóval arra gondoltam, hogy erőteljesen megbízom a Hipp Natalban, és arra fektetem a hangsúlyt, így a következők maradnának:
- Hipp Natal
- Maca
- Q10
- Méhpempő
Ezek szerintem fontosak.
Gondolkozom a D vitaminon, hogy azt is kellene, mert a nőgyógyász kihangsúlyozta, hogy abból eleget szedjek. De akkor már a Folsavat is kellene. Ugye mind a kettő benne van a folyékony vitaminban, de én plusszba külön is szedtem. Esetleg elég lehet az, ami benne van, és akkor csak azt a 4et szedjem?
Mennyivel egyszerűbb lenne kapszulában szedni, de sajnos soha nem ment :( próbálkoztam ezerszer, de iszonyatosan öklendezem, a könnyem csurog, minden bajom van. Így sajnos ezek vannak, amik borzasztó körülményesek, mert evés előtt, evés közben, evés után, mind mind máskor. Rá megy az egész napom, hogy mikor mit vegyek be, és hogy egyek ezek miatt. Éppen ezért a rágörcsölést is nehéz tompítani, mert az időpontokkal, vagyis a vitamin bevételekkel vagyok egésznap elfoglalva..
Saját magamon szeretnék könnyíteni, és ezt befejezni.
Nagyon köszönöm, ha valaki kifejti a véleményét, vagy tanácsot ad, hogy mi fontos mi maradjon, és mivel álljak le :) illetve, amit én le írtam úgy jó e.
Én C+D vitamint egyben szedtem télen, valamint néha múlti vitamint.
Javaslom még a folsavat.
Elég lesz az a 4 felé plusz folsav mellé. De ha lehet ezt is csökkenteném. Biztos van vitamin hiányod, hogy ennyit kell szednem?
En ezeket szedtem:
Terhes vitamin (ebben benne van a folsav is)
Q10
D vitamin, c vitamin, malnalevel tea, es maca por.
Nezz utana mert pl a malnalevel tea es a maca por ovuláció elott kell, mivel terhesseg kialakultaval mar nem biztonsagos.
C es d vitamin mehet, főleg osszel es telen. Esetleg csepp es Rago tabletta formajaban szedd.
Terhes vitaminnak nezz utana mert van amelyik tartalmaz e vitamint is es minden mast ami kell.
Amit meg ajanlok az a kolin. Ha nem szeretnel tablettaban szedni akkor viszont kb 4 tojast egyel meg naponta. Ez nagyon jo az agyfejlodesnek. Esetleg heti 2szer halat is egyel. Az omega 3 is jot tesz az idegfejlodesnek. Ezek jok ha raktaron vannak a szervezetedben meg fogantatas elott mivel az első par het a nagyon kritikus.
Terhesvitamin, ha abban nincs elég E-vitamin az pluszban. 100%,hogy nincs benne elég D-vitamin, abból napi 4000 NE kell. Q10 csak akkor kell, ha petesejt minőséggel van a probléma (pl 35 felett).
A gyógynövényeket és a méhpempőt meg hagyd a fenébe, többet árthatnak, mint amennyit használnak, főleg így egyszerre meg össze-vissza szedve.
Jézus.
Most akkor terhes vagy vagy teherbe akarsz esni? Ha az utóbbi, akkor bőven elég a folsav és a D-vitamin.
Hát ez szerintem amit most szedsz, az is kevés, minimum egy azték sámán múmiájának a porrá zúzott esszenciáját kéne még intravénásan.
Ja, meg szexelni. Az a teherbeeséshez csodaszer.
Terhes vitamin, amiben nemcsak folsav van, hanem többféle más vitamin is (pl. Elevit) + D vitamin, ami igazán fontos.
Én Elevitet + kombinált D/C vitamint + magnéziumot szedtem, illetve kúraszerűen mindig szedek valami luteint tartalmazó bogyót, mert a szemproblémáim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!