Mikor van az ovuláció?
Akiknek szokott lenni ovulációs tüneteik, honnan tudják mikor szabadul ki a petesejt?
Aznap mikor vannak a tünetek vagy másnap?
Szülés után nagyon fáj amikor ovum van.
Aznap van amikor a fájdalom(megerősítve ovu teszttel)
Én onnan tudtam nagyjàból (szerintem csak kb lehet belőni), hogy ovu előtt olyan 4-5-6 nappal jelent meg a tojásfehérje nyák. Nekem elég magy mennyiség, főleg ovu előtti 1-2 napban. Aznap pedig mindig van enyhe menstruációs szerű görcsöm, meg egy olyan érzésem mintha lenne valami a hasamban. Ez így hülyén hangzik, de ülésnél, vagy nem kényelmes testhyzetben érzem hogy lent van valami ami feszül. Nekem ezen a napon vagy elötte szokott teljesen pozitív lenni az Lh teszt, másnap már full negativ. Illetve ezt követően mindig pontosan 14 napra jön meg (amikor nem estem teherbe természetesen) :)
A LH teszt nagyon hasznos ha nem vagy biztos a dolgodban.
Érdemes akkor is ha nem akarok gyereket? Sajnos fog. Gátlót nem szedhetek. :( Marad az óvszer. De ha lecsúszik, az bajos. Múltkor. 30. Napon lecsúszott. Megjött persze, mert akkor rég nem volt már ovum.
Elméletileg kedden-szerdán nagyon sűrű folyásom volt, előtte napokban nagyon erős nemi vággyal és görcsöltem 2 napot. :( Szóval elméletileg ma vagyok a 18. Napon, ezután már kisebb eséllyel lehetek terhes, csak hát semmit sem merünk meztelen csinálni így, az utolsó lépés, h ruha le és gumi. De sajnos ez így hosszú távon kicsit kevésbé kielégítő, én szeretek meztelenül kapcsolódni, az hogy fehérneműben vagyunk az előjáték alatt picit illúzióromboló is, illetve tegnap szétizgultam magam, miután 7 napig nem láttam a párom, hiába kívántam, tudtam hogy necces, hogy terhes lehetek. Szeretném elengedni magam és segíthet az Ovu teszt, hogy legyen pár-pár olyan nap a ciklus elején és a végén, amikor nem kötelező végig ruhában lenni... :( A gumin kívül semmiben sem bízom és macerásak.
3 hónapja vagyunk együtt, nyilván nem akarunk még gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!