Volt, aki megszakításos módszer közben eset teherbe?
Igen, a fiunk így fogant.
Probléma? Az, hogy a megszakítás nem védekezés. Hogy az elővaladék is tartalmazhat spermiumokat.
Mi csak azért csináltuk így, mert a fogamzásgátló abbahagyása után 3 hónap szünetet javasolt a doki, a gumit meg nem szeretjük.
Minden alkalommal egyéb módon fejeztük be, 1000%,hogy nem élvezett belém.
Mégis első hónapban terhes lettem 😅
Köszönöm a privát üzeneteket, nem fogom taglalni a szexuális szokasainkat senkinek. Leírtam a lényeget.
1#
Hat en vagyok a kivetel, bar nem ajanlom senkinek ezt a fogamzas gatlasi format. Mi 5 evig vedekeztünk igy, sose lettem terhes. Amikor akartunk gyereket elesbe probalkoztunk elsö hònap mar sikeres volt.
Miutan szültem ugyan igy vedekezünk, ennek 3 eve, nem lettem terhes 1 alkalommal sem.
Ismeretsegi körömben sokan vedekeznek igy, ott se lett baba senkinel.
De ki hangsulyozom, a megszakitasos közösülest nem reklamnak szanom, csak azert mert nalunk jol müködik biztos van olyan akinel nem. Vedekezzen mindenki normalisan :)
Volt,2* is,ez nem biztonságos vedekezes sajnos.
És nem derült ki aktis kozben....szoval nem volt feltűnő a dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!