Hány hónapig szabad inni a cickafarkfű és a palástfű teákat? Nektek mennyi idő múlva segített a teherbeesésben?
Szia.Egy sikertelen év után az első teás hónapban sikerült.Most vagyok 7 hetes és 2 napos! :) Sok sikert és pozitív tesztben gazdag boldog új évet kívánok!
Szerintem nyugodtam lehet folyamatosan inni.visznt én 2 nap cickafarkfű ivása után átváltottam a málnalavélre.próbáld meg azt.Sokan azt mondják hogy azt nem szabad,de ez butaság.
Nekem 3 hónap múlva sikerült, pedig a dokik nehéz teherbeesést jósoltak... :)
Én a menses után két hétig ittam, aztán két hét szünet. Utána megint két hétig ittam, megint szünet. Nyugodtan ihatod keverve is a kettőt, nagyon hatásos! A szünetet érdemes betartani, hogy ne szokjon hozzá a szervezeted. Amúgy sem ajánlatos semmit folyamatosan egyhuzamban szedni/inni. De így nyugodtan ihatod, amig kell (reméljünk nem sokáig)! Sok sikert!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!