Prima korai terhességi teszt, 11. DPO. Szerintetek látszik rajta valami?
Gratulálok ❤️❤️
Boldog baba várást 🤞🤞❤️❤️
nekem is ma ilyen lett, mint neked az első :) 2 napja még semmi 2. csík nem volt, 2 nap múlva meg facellel tesztelek, mert az van itthon ami még 10-es :)
12-es neked végül mi lett?
Sajnálom 14-es, 2 hónapja nekem is kémiai volt, 5 nap késés után teszteltem először, utána lévő 2 napon is pozitívakat (2 facelle és 1 predi) de sajnos utána vérezni kezdtem, ugyan csak 1 napos vérzés volt, utána csak cseppek. De voltam dokinál és teljesen kitisztultam😕
Még nem merem magam beleélni, holnap szerintem tesztelek újra vagy ha kibírom akkor csak holnapután 😅
Én 11. Dpo ha minden igaz. LH teszteltem és hőmérőzök is. A hőm még mindig fent. Szóval én magam sem tudom miért állam neki ilyen korán tesztelni. Reménykedtem egy szép karácsonyi ajándékban☺️
Csináltam ma reggel egy facellet de éjjel 2x keltem pisilni és reggeli pisim szinte átlátszó volt annyira világos mert estefelé sokat ittam. Valami irtó halványan látszik de fotón nem igazán. Szóval okosabb nem lettem 😅 de 1-2 nap és biztosan kiderül, 24-26 közt írja a várható mensit. Őszintén nem tudom holnap reggel van-e értelme tesztelni vagy várjak 2 napot. Igyekszem este keveset inni és reménykedni h éjjel nem ébredek.
Hát akkor pont együtt vagyunk 🥰 én nem hőmérőzok mert nekem már van egy kislányom és hát kiszámíthatatlan mikro kelünk 😂😂
Én egy kicsit szedultem. De lehet ez a karácsonyi forgatag már kicsinált 26ra nem várom én is. Ma görcsöltem. Hát ha tesztelek is majd később mert csak xepil van és az is talán mensi elmaradása után pár nappal ha mutat valamit
nekem is van egy 14 hónaposom, de hálisten nagyon jó alvó :D
csak én szoktam éjjelente felkelni pisilni mostanában. 2 napig volt mellfeszülés az elmúlt már, illetve a szokásos pattanások sem jöttek még. tegnap a derekam fájt meg a petefészkem körül szurkált, szinte ovu tünetek megint. viszont hajnalban csináltam egy facelle-t és az negatív. vagyis talán mitnha vmi irtó halványan lenne, de inkább negatívnak látom, bármennyire is szeretném, hogy 2 csíkos legyen. x-epil van már nekem is itthon, ha hét végéig nem jönne meg, max megcsinálom. de nem tudom mitől késne most, mert az ovum az biztos. max abban reménykedhetek, hogy lassabban termelődik a hcg-m :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!