Kinek melyik ovuteszt vált be?
Szeretnék rendelni,de nem tudom melyik lenne jó. Az egész hónapot szeretném követni, mert úgy érzem össze vissza van ovum. (Szoptatok,a doki szerint ez okozhat "kavarodást")
A facelle amúgy bevált nekem,de egész hónapra azt drágának találom.
David. (babatervezo.hu-ról Nekem a 20-as érzékenységű vált be, ki kell tapasztalni kinek melyik, de mivel 10-től 25-ig mindenféle van szerintem mindenki meg tudja találni a megfelelőt.)
Hőmérőzni is érdemes szerintem mellé (ha éjszaka már nem kelsz sokszor), mert az ad egy megerősítést, hogy tényleg megtörtént az ovu.
Köszi!
Még 2x 3x kelek a kisfiamhoz éjszaka. Ezért nem hőmêrőzök.
Én két félét használok. Clearblue digitális nem olcsó, de 10 db van benne és egyértelmű eredményt ad. :)
A másik pedig a facelle.
Viszont a tesztfutar.hu-ról rendeltem David ovu tesztet meg terhességit is. Olcsó, mert 130Ft/db.
Csak félek nem annyira jó, amennyire olcsó. Szóval erről nem tudok nyilatkozni.
Premom vagy easyhome amazonról rendelve kb mennyi idő alatt volt itt ? Sose rendeltem amazonról. Hogy kézbesítik ?
Egyébként az alkalmazás a facelle tesztet is beolvassa csak rá kell menni, hogy “others”.
3-as voltam és köszönöm a leszavazást, nem is értem :/
Nemtudom, nekem van amazon prime-om amivel gyorsabb a kiszállitás ez egy opció.Másnap ittvolt a rendelt termék.Külföldön élek.Magyarországon nemtudom hogy működik..
6os nemtudom, lehetséges hogy más teszteket is beolvas az app én csak kifejezettem a premomot használtam.Fogalmam sincs milyen erösségű teszt de nekem beváltak nem totóztam h most negativ vagy pozitív hamar megfogant vele a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!