Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek melyik ovuteszt vált be?

Kinek melyik ovuteszt vált be?

Figyelt kérdés

Szeretnék rendelni,de nem tudom melyik lenne jó. Az egész hónapot szeretném követni, mert úgy érzem össze vissza van ovum. (Szoptatok,a doki szerint ez okozhat "kavarodást")

A facelle amúgy bevált nekem,de egész hónapra azt drágának találom.

2023. szept. 15. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

David. (babatervezo.hu-ról Nekem a 20-as érzékenységű vált be, ki kell tapasztalni kinek melyik, de mivel 10-től 25-ig mindenféle van szerintem mindenki meg tudja találni a megfelelőt.)

Hőmérőzni is érdemes szerintem mellé (ha éjszaka már nem kelsz sokszor), mert az ad egy megerősítést, hogy tényleg megtörtént az ovu.

2023. szept. 15. 11:56
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Még 2x 3x kelek a kisfiamhoz éjszaka. Ezért nem hőmêrőzök.

2023. szept. 15. 12:50
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Én két félét használok. Clearblue digitális nem olcsó, de 10 db van benne és egyértelmű eredményt ad. :)

A másik pedig a facelle.

Viszont a tesztfutar.hu-ról rendeltem David ovu tesztet meg terhességit is. Olcsó, mert 130Ft/db.

Csak félek nem annyira jó, amennyire olcsó. Szóval erről nem tudok nyilatkozni.

2023. szept. 15. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Premom lh teszz amazonról rendelhető, applikációval követi.Ennél jobbat nem ismerek.Kiváló
2023. szept. 15. 19:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek 😊
2023. szept. 15. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
A premom és femometer is beolvassa a David tesztet is :)
2023. szept. 15. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Premom vagy easyhome amazonról rendelve kb mennyi idő alatt volt itt ? Sose rendeltem amazonról. Hogy kézbesítik ?

Egyébként az alkalmazás a facelle tesztet is beolvassa csak rá kell menni, hogy “others”.

3-as voltam és köszönöm a leszavazást, nem is értem :/

2023. szept. 16. 08:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Nemtudom, nekem van amazon prime-om amivel gyorsabb a kiszállitás ez egy opció.Másnap ittvolt a rendelt termék.Külföldön élek.Magyarországon nemtudom hogy működik..

6os nemtudom, lehetséges hogy más teszteket is beolvas az app én csak kifejezettem a premomot használtam.Fogalmam sincs milyen erösségű teszt de nekem beváltak nem totóztam h most negativ vagy pozitív hamar megfogant vele a babám.

2023. szept. 16. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!