Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 év után abbahagytam a...

17 év után abbahagytam a gyógyszer szedését - Tri Regol -, mivel a babát szeretnénk a párommal. Ennek már több mint fél éve és a mai napig nem estem teherbe. Mi az oka? Azt halottam 3 hónap alatt kiürül a szervezetből. Egy 36 éves nő.

Figyelt kérdés
Orvosnál még nem voltam.
2009. jan. 1. 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 17 évig szedtem a Cilest-et. Most vagyok 33 éves. Nyolc hónapos a bébink. Szóval. Én amikor abbahagytam akkor utána még öt hónapig védekeztünk kúppal. És attól számítva hogy már azzal sem védekeztünk rá két hónapra már teherbe is estem. Úgyhogy a gyógyszer már tutira kiürült a szervezetedből. Keresd fel a nőgyógyászodat mert lehet hogy a petevezetéked van elzáródva egy kicsit. És hát mentálisan is rá kell hangolódni a babavárásra. Olvass sokat a témával kapcsolatban, kerüld a stressz helyzeteket, és nem utólsó sorban kezd el szedni a babavitamint. Napi ötszöri étkezés stb... Sok sikert
2009. jan. 1. 22:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 évig szedtem a Tri-regolt és utána 1 év múlva estem teherbe.
2009. jan. 2. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!