Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másnak mi volt a tapasztalata?...

Másnak mi volt a tapasztalata? Notórius tesztelő kérdése lesz :-)

Figyelt kérdés

Nem tudom ez az xepil rendben van e, mintha a tegnapi erősebb lenne. Több kémiai is volt korábban ezért a sok teszt.

Viszont a facelle nem is kérdés, azt látom én is. Inkább az xepil aggaszt. Hcg vérvételre tervezek menni, hétfőn tudok...

[link]

[link]

2023. szept. 15. 09:25
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

A facelle teljesen rendben van

A másik olyak gagyi. Miért nem csinálsz digitálisat? Azt ami a heteket írja ki. Az már jó jel, ha egyik héten 1-2 , másik héten 2-3.

2023. szept. 15. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Az xepilel ne foglalkoz.Az egy nagy rakás kaki.
2023. szept. 15. 09:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Bár az enyém lenne ilyen szép pozitív 🥰
2023. szept. 15. 10:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Xepil nekem is ilyen volt. Facelle már rég full pozitív volt esti vizeletből,mikor azon éppen látszott valami. Jó pár nap késés után csináltam még egy xpepilt kíváncsiságból,akkor volt erősebb. Most 14 hónapos már. Gratulálok!:)
2023. szept. 15. 10:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat, tényleg 😊
2023. szept. 15. 10:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek már nagyon szép tesztek, ez több lesz, mint kémiai :)
2023. szept. 15. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:
59%

Még mindig nem alkalmasak a tesztek erre, akkor sem ha mindenféle álmagyarázatot társítunk hozzá. :-)

Az extrém érzékeny first response teszt talán, ami külföldön megy (ennek 7-es az érzékenysége), de az itthoni 10-25-os tesztek nem jók becslésre sem. Igen vagy nem választ adnak.

A tesztek tökéletesen pozitívak, de ettől nem lesz életképesebb a terhesség.

2023. szept. 15. 12:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az xepil hat hetes terhesen megerősített szívhang mellett is éppenhogy halvány pozitív volt. Poénból lőttem el, annyit is ért.

15 hkm

2023. szept. 15. 14:11
 9/9 A kérdező kommentje:
A mai erősebb, mint az eddigiek, határozottan pozitív. A tesztelést abbahagyom, aztán az orvos majd megmondja mi a helyzet, igazából úgyis az a lényeg. :) Köszi, hogy válaszoltatok.
2023. szept. 16. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!