Másnak mi volt a tapasztalata? Notórius tesztelő kérdése lesz :-)
Nem tudom ez az xepil rendben van e, mintha a tegnapi erősebb lenne. Több kémiai is volt korábban ezért a sok teszt.
Viszont a facelle nem is kérdés, azt látom én is. Inkább az xepil aggaszt. Hcg vérvételre tervezek menni, hétfőn tudok...
A facelle teljesen rendben van
A másik olyak gagyi. Miért nem csinálsz digitálisat? Azt ami a heteket írja ki. Az már jó jel, ha egyik héten 1-2 , másik héten 2-3.
Még mindig nem alkalmasak a tesztek erre, akkor sem ha mindenféle álmagyarázatot társítunk hozzá. :-)
Az extrém érzékeny first response teszt talán, ami külföldön megy (ennek 7-es az érzékenysége), de az itthoni 10-25-os tesztek nem jók becslésre sem. Igen vagy nem választ adnak.
A tesztek tökéletesen pozitívak, de ettől nem lesz életképesebb a terhesség.
Nekem az xepil hat hetes terhesen megerősített szívhang mellett is éppenhogy halvány pozitív volt. Poénból lőttem el, annyit is ért.
15 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!