Lehetek terhes? Időn túli a képen a teszt. Időn belül negatív volt.
Az idön túli nem érvényes, ez a tájékoztatóban is teljesen világosan le van írva.
Ha nem tudsz olvasni, vagy nem vagy képes szöveget értelmezni, akkor ne akarj szaporodni!
Az "idön túli pozitív" még midnig nem érvényes, az száradási csík, nem terhesség! Ezt miért nem tudod felfogni???
Másrészt elöbb tesztelni, mint ahogy a menzesz esedékes, teljesen értelmetlen dolog.
Én úgy tudom, hogy a száradási csík nem egyezik meg a kontrol csík színével… mivel már van egy gyermekem akivel 7 nappal menstruáció előtt lett pozitív a teszt, nem feltétlenül tartom korainak.
És nem vitázni szeretnék. Kétségbe vagyok esve…
Miért vagy kétségbeesve? Miért kell túl korán tesztelni, utána meg hisztizni? Ennyire rá vagy görcsölve a teherbeesésre? Ez már önmagában megakadályozza a terhességet.
A száradási csík a legtöbb esetben ugyanolyan színü, olyan nincs, hogy külön tesznek bele valamit, hogy ne egyezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!