Csináltam mai nap egy terhességi tesztet amin látszik egy nagyon halvány csík utána egy masik fajta tesztel is csinaltam de azon nem látszódik a halvány csík .
Hányingerem szokott lenni meg mostanában nagyon fáradt szoktam lenni .
Minek kell a kémiaival jönni itt.Nekem a nemvárt után 5 nappal is halvány teszteim voltam.Nemvárt után 8 nappal mentem vérvételre és minden rendben volt.Nem minden terhesség végzödik kémiaival.Akinél ez bekövetkezik ott gondok vannak.De nem mindenki egyforma.itt olvastam sok bla bla-t a kémiairól én a halvány tesztemmel már betudtam magamnak a terhességet.
2023. aug. 29. 22:22
22/32 anonim válasza:
Én is 5 nappal nem várt előtt teszteltem az első terhességnél, én is tudtam, hogy nem “kémiai” lesz. Nem is az lett, bár a 11-ik héten kiderült, hogy a 9-ik héten megállt a szívverés, de ez már egy másik dolog.
Akinek kémiai terhessége van, akár több is, ott hormongondok vannak, alapvetően nem normális jelenség. Normálisan megtermékenyül, beágyazódik, és fejlődik, majd megszületik. Ez a legtöbb. Különben nem lenne már több mint 8 milliárd ember a földön.
2023. aug. 29. 22:38
23/32 A kérdező kommentje:
Akkor szamithatok ra hogy kesobb erosebben fogja mutatni a masodik csikot is?
2023. aug. 30. 09:35
24/32 anonim válasza:
Persze, ahogy telnek a napok ugy fog majd a szervezeted minél több hcg-t termelni( terhes hormont röviden) amellyel erössebb csíkot fogsz kapni.Ha minden rendben van.De nem kell elkönyvelni a kémiait mert az a nők kb 20%ával fordul elő.Tesztelj mindennap vagy kétnaponta. De pl még egy hèt lenne a nemvártig.Szerintem hamarabb lehetett peteérésed ha már most beágyazódott. 1 hét mulva én már vérvételre mennék ott kimutatja hogy hány hetes vagy.
2023. aug. 30. 09:57
25/32 A kérdező kommentje:
Itt azt mondják hogy az elson is lehet látni nagyon halványan ha ki nagyitjak a kepet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!