Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért mutatja a teszt így ?

Miért mutatja a teszt így ?

Figyelt kérdés

Csináltam mai nap egy terhességi tesztet amin látszik egy nagyon halvány csík utána egy masik fajta tesztel is csinaltam de azon nem látszódik a halvány csík .

Hányingerem szokott lenni meg mostanában nagyon fáradt szoktam lenni .

2023. aug. 28. 19:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Minek kell a kémiaival jönni itt.Nekem a nemvárt után 5 nappal is halvány teszteim voltam.Nemvárt után 8 nappal mentem vérvételre és minden rendben volt.Nem minden terhesség végzödik kémiaival.Akinél ez bekövetkezik ott gondok vannak.De nem mindenki egyforma.itt olvastam sok bla bla-t a kémiairól én a halvány tesztemmel már betudtam magamnak a terhességet.
2023. aug. 29. 22:22
 22/32 anonim ***** válasza:

Én is 5 nappal nem várt előtt teszteltem az első terhességnél, én is tudtam, hogy nem “kémiai” lesz. Nem is az lett, bár a 11-ik héten kiderült, hogy a 9-ik héten megállt a szívverés, de ez már egy másik dolog.

Akinek kémiai terhessége van, akár több is, ott hormongondok vannak, alapvetően nem normális jelenség. Normálisan megtermékenyül, beágyazódik, és fejlődik, majd megszületik. Ez a legtöbb. Különben nem lenne már több mint 8 milliárd ember a földön.

2023. aug. 29. 22:38
 23/32 A kérdező kommentje:
Akkor szamithatok ra hogy kesobb erosebben fogja mutatni a masodik csikot is?
2023. aug. 30. 09:35
 24/32 anonim ***** válasza:
Persze, ahogy telnek a napok ugy fog majd a szervezeted minél több hcg-t termelni( terhes hormont röviden) amellyel erössebb csíkot fogsz kapni.Ha minden rendben van.De nem kell elkönyvelni a kémiait mert az a nők kb 20%ával fordul elő.Tesztelj mindennap vagy kétnaponta. De pl még egy hèt lenne a nemvártig.Szerintem hamarabb lehetett peteérésed ha már most beágyazódott. 1 hét mulva én már vérvételre mennék ott kimutatja hogy hány hetes vagy.
2023. aug. 30. 09:57
 25/32 A kérdező kommentje:

Itt azt mondják hogy az elson is lehet látni nagyon halványan ha ki nagyitjak a kepet

[link]

de en mar nem tudom mi is lenne valojabol

hányingerem az meg maradt

2023. aug. 30. 13:13
 26/32 A kérdező kommentje:

A felső x-epiles

a masodik pepino

2023. aug. 30. 13:16
 27/32 anonim ***** válasza:
Én megvárnám a nemvárt napját addig tesztelgetnék es ha nem jön meg akkor betudnám terhességnek :)
2023. aug. 30. 13:55
 28/32 A kérdező kommentje:
Most meg az oldalam is egy kicsit faj meg olyan erzes mint ha meg akarna jonni de az még majd nem egy hét mulva kellene hogy meg jojjon
2023. aug. 30. 16:01
 29/32 A kérdező kommentje:
Eddig mindegyik negativ lett de nagyon eros hanyingerem van még mindig
2023. aug. 31. 12:50
 30/32 anonim ***** válasza:
csinälj meg egy tesztet
2023. aug. 31. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!