A barátommal a tegnap szeretkeztünk es síkos volt a pénisze,majd pedig ráhuzta az óvszert. Mikor csináltuk,folyamatosan lecsúszott de akkor nem kapcsoltunk,nem ment el,de attól lehetek e terhes? Ugye neem?
Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 23:14
11/28 anonim válasza:
Mit nincs ahonnan informálódj? Anyukádtól nem tudsz tanácsot kérni? Ha nem megy el benned akkor mitől lennél terhes? A SIKOSÍTÓTÓL? NE csináljatok semmit ha nem értetek még ehhez se.
12/28 A kérdező kommentje:
Szia kedves 11/11
Tudod,van az előváladék amitől,ha utánakeresel , azt írja a neten,hogy terhes lehetsz. Emiatt érdeklődtem.Anyukámtól pedig nem tudok tanácsot kérni.
2023. aug. 28. 20:23
13/28 anonim válasza:
Biztos van felnőtt a közeledben,olyan nincs,hogy senki nem világosit fel.
Senki nem akar bántani,de ha szexuális életet élsz,egy nőgyógyászati vizsgálat sem ártana,és ott megkerdezhetsz mindent amire kíváncsi vagy.
14/28 NTBS válasza:
Segítek.
Lehetsz terhes.
Viszont egyszerűen meggátolható, ha most megúszod!
Behatolás előtt vegye fel a gumit.
16/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válászát.!
2023. aug. 31. 10:19
17/28 A kérdező kommentje:
válaszát... bocsi
2023. aug. 31. 10:19
19/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok.
Elvégeztem sok terhességi tesztet, a bíztonság kedvéért, megjött a menzesem is. Jól vagyok , reméljük semmi gond sincs,mert a teszt nem mutatta ki. Két napja émelygést érzek reggelente, a tegnap pedig hánytam is. Nem hinném,hogy amiatt
2023. szept. 18. 11:12
20/28 anonim válasza:
Vékony a farka, ez az egy biztos ezekből az infókból. 😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!