Szerintetek lehetek terhes?
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne. Julius 30an voltunk egyutt a párommal, ulletve párszor még az előtte lévő napokban. Meg is jött augusztus 3án, de nem a szokásos volt, de jó pár napig tartott. Egy másfél hete kb kétszer akkorák a melleim és nagyon fájnak (kövi mensim kb szeptember 6an jön csak), alhasi fájdalmaim is vannak. Nagyon fáradékony vagyok. Nem terveztük pont most a terhességet, de szerintetek így lehetek az? Mikor teszteljek szerintetek amikor már biztos az eredmény? Köszi a válaszokat!
Terhességi tesztet elég a kimaradt menstruáció után egy héttel végezni. (Van ami előbb kimutatja)
Ezek lehetnek mensi előtti tünetek is, ugyanis nem minden ciklus egyforma.
Én ezekben azt nem értem soha, hogy elvileg van pasija, de leírja, hogy 3-4 hete szexeltek utoljára. Na, persze... És nem 20éves házasokról beszélünk (legalábbis remélem, hogy ők nem keérdeznének ilyet), hanem tinikről...Mutassatok már nekem egy 18-20éves párt, akik havonta egyszer szexelnek.
Kérdező! Ha 3-án jött meg, akkor másfél hete lehetett ovud. Utána termelődik a progeszteron, ami a mell változását és az alhasi ezt-azt okozza. Ne kezdd el, hogy sose volt ilyen. Nekem se. Most meg van. Normális progi szint mellett se nagyon szokott fájni a mellem menstruáció előtt, most meg ovu óta rosszabb, mint terhesen volt. NEM vagyok terhes. Fel se merült, mivel az utolsó próbálkozás óta menstruáltam már. Tudod, ez így megy. Menstruálsz=nem vagy terhes. Ha UTÁNA szexelsz, abból lehetsz.
40fokban meg mindenki fáradt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!