Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki ismeri a DAVID 10-es...

Aki ismeri a DAVID 10-es tesztet, szerinte ez halvány pozitívnak számít?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2023. aug. 27. 09:49
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, minden rendben. Szerdán leszek 17 hetes. :)
2023. nov. 26. 20:25
 22/25 Farkas Zsófia válasza:

Kedves kérdező!

Azt megkérdezhetem,hogy hány napos a luteális fázisod (ovu naptól mensi napig hány nap telik el)? 10dpon teszteltél először rá hány napra kellett volna megjönnie?

Mi is babát szeretnénk párommal már 1,5 éve és érzek olyan tüneteket amiket eddig nem 9dpon vagyok nekem 12-13nap szokott ovu és mensi között lenni. De eddig még negatív a DAVID tesztem

Boldog babavárást kívánok neked 😍

És köszönöm, ha válaszolsz. 🥰

2023. dec. 20. 08:53
 23/25 anonim ***** válasza:

22 nem a kérdező vagyok de rengeteg teszten túl.

Mindegy mennyi a luteális a tesztek 10 es, a david tapasztalatból tudom nem 10es,9-10 dpon + lesz predictor a régi mutatta leghamarabb, a davidbaz x epillel egyszerre 11 dpon, sőt az x előbb lett + mint a david.

2023. dec. 20. 19:24
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom biztosan, talán 12 napos volt a luterális fázisom abban a ciklusban. De nincs hasonlítàsi alapom a többi ciklust illetően, mert ovu tesztet használtam. Onnan tudtam a pontos dpo-t.
2023. dec. 31. 21:11
 25/25 A kérdező kommentje:
David ovu tesztet használtam, már a 8-dik ciklusnaptól teszteltem és pozitív ovuteszt után is folytattam a tesztelést, hogy biztos legyek az ovu időpontjában. Csomagban olcsó volt nagyon, a tesztfutar.hu-ról rendeltem a tesztet.
2023. dec. 31. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!