Ha jövőhét szerdán kell megjönnie, mikor mutathat halvány pozitívat leghamarabb egy érzékeny teszt?
Ovum augusztus 16-án volt, használtam Lh tesztet is, szóval biztos. Az utolsó menzeszem augusztus 2-án volt. Átlag 28 napos ciklusaim vannak, de van hogy néha 29-30napra kitolódik.
Ha az ovum napja biztos, akkor ahogy számolom holnap leszek a 9. dpo-n. Clear Blue korai teszt vagy az új X-Epil korai vagy Predictor Early mutathat valamit?
Szerdán vagy csütörtökön.
Vagy nagyon max kedden (ha halványat akarsz látni )
Nekem a nem várt napján volt halvány tesztem,két nappal később már erős pozitív
Szerinem várd meg a szerdat meg-e jön
Az a biztos
Tesztelhetsz korabban, miert ne,csak me keseredj el, ha negativ lesz.
Az lh csucsot mutatja csak az lh teszt, onnantol kezdve meg 16-36 ora, mire megtermekenyul a petesejt, ezt nem lehet pontosan tudni. Igy nyilvan ennek fenyeben tok valtozo, hogy kinek mikor lesz pozi a hcg teszt.
Nekem pontos 28 napos ciklus mellett menstruacio elott 2 nappal mar szep eros pozi tesztjeim voltak, hamarabb nem neztem.
8-as nekem clearblue-ból ovu tesztem volt pozitív amikor a sima facelle is. :)
7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!