Fel időben normális a bő barna folyás?
Figyelt kérdés
Üdv! Segítséget szeretnék kérni hát ha volt valaki hasonló helyzetben előre is köszönöm! 5 éve szültem. Most tervezzük a kis tesót e hó 6-án volt menszeszem 20 án volt elméletileg ovuláció naptár szerint 14én 18 án és 20án is együtt voltunk párommal, na de tegnap óta barnázást tapasztalatam tegnap bő barna folyadék jelenet meg ma csak pecsételt ahogy jön el is tűnik ilyet még nem tapasztaltam szerintetek forduljak orvoshoz minél hamarabb? vagy elég el mennem jövő hó 13án akkor van idő pont rák szűrésre2023. aug. 24. 16:50
11/20 anonim válasza:
Nem hiszem hogy beágyazódási vérzésed lett volna 24.én ha 20án ovuláltál.Beágyazódási vérzés nem barnázás, hanem egyszeri vérfolt a papiron törlésnél kb 7-8 nappal az ovu után.Érdekes orvos ha a barnázást vérzésnek titulálja be.
12/20 A kérdező kommentje:
Ezért mondta gondolom hogy lehet köztes vérzés vagy beágyazódási... Elsőnek tapasztaltam ilyet azóta se pontosan nem tudom mikor volt ovu csak a menszesz naptár szerint volt 20án viszont 14én volt kis has szurka és enyhe folyás ami színtelen szagtalan volt szóval most nem tudom mivan várok egyenlőre 6án kell még jönnie csak abba bízom ne valami fel fázós valami legyen
2023. aug. 28. 11:00
13/20 anonim válasza:
Az orvos buta már bocsi hogy tippelhet beágyazódási vérzést egy kis barnázásra meg dpo4-en.Vicc. Köztes vérzés meg nem létezik barnázást nem nevezünk vérzésnek.Ilyen orvostudományt ami Magyarországon van..
14/20 A kérdező kommentje:
Sajnos meg lehet és még ezért is fizettem 😅 hát nagyon kíváncsi leszek mi lesz ebből.. Mondjuk szerintem a rengeteg stressz is ki tudja váltani főleg most sajnos váratlan tragédia történt ez okozhat ilyet?
2023. aug. 29. 09:43
15/20 anonim válasza:
Igen sajnos anyukám kórházba került és azt se tudták megmondani mi baja. Szóval ezért pislogok meg amiket itt olvasok.Én külföldön élek, csak szomorú hogy az ember odahaza nemtudja kinek higyjen. Tart még ez a barnázgatás? Megjött már azóta? Nem tudom egy stressz okozhat bàrmit az emberi szervezetben :( Magamon nem tapasztaltam ilyesmit.
17/20 A kérdező kommentje:
Nem hála istenek akkor is csak pisilésnél vettem észre vagy is jobban mondva törlésnél... Menszeszem se jött eddig még meg majd csak lesz valami max el megyek másik orvoshoz ha még egyszer jelentkezik ilyesmi...
Nekem bátyám halt meg sajnos mi találtuk meg szegényt azóta nagyon sokat stresszelek vérnyomásom is el kezdet ingadozni szóval már tényleg nem tudom mit hova tegyek ebben az időben eléggé sokat fogytam próbáltam ennek is be tudni...
2023. aug. 29. 22:01
18/20 anonim válasza:
teszteltél amúgy? Így hogy nem jött meg már kimutatná a teszt. Ha egyszeri törlésnél fordult elő akkor nincs semmi gond szerintem.
19/20 A kérdező kommentje:
Még nem 6-án esedékes a menszesz próbálok addig várni
2023. aug. 30. 07:21
20/20 anonim válasza:
Aha akkor igen még várj mert az egy hét mulva lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!