Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerült befolyásolni a...

Sikerült befolyásolni a kisbabátok nemét?

Figyelt kérdés
Léteznek orvosi és népi praktikák,mi szerint lehet befolyásolni a baba nemét. Persze erre tudom nincs garancia, de ha valaki esetleg megpróbálta annak hogy sikerült?

2023. aug. 23. 16:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
66%
9: ez maximum csak a Simsben működik, a való életben aligha :)
jan. 3. 18:56
 12/13 anonim ***** válasza:
53%

Próbálni nem próbáltam.

Egyedül amiben hittem, az a fogantatás ideje a ciklushoz mérten, hogy az X kromoszóma tovább életképes, viszont lassabb, az Y rövidebb ideig, de gyorsabb, valamint talán a hüvely kémhatására gondoltam, hogy abban lehet valami.

A kínai naptár a 3 lányomnál bejött, bár ugye akkor néztem, mikor már terhes voltam. De eltalálta.

Idén, évek elteltével, váratlanul ért, hogy terhes vagyok.

A fogantatásos elméletből kiindulva mondtam a férjemnek, jön a negyedik lányunk.

Kínai szintén kislányt jelzett.

Aztán jött a 12 hetes UH, ami borított mindent 🤣

Azóta még 2x megerősítették, hogy fiú.

Na, ennyit erről.

júl. 18. 12:47
 13/13 anonim ***** válasza:
48%

Persze, tüzet gyújtottam, aztán ősi nyelven kántálva fél lábon ugráltam körülötte, majd rituálisan elvágtam egy kecske nyakát és ittam a véréből, hogy fiam legyen.

Aztán 4 év múlva ugyanezt, hogy lányom legyen.

És mindkétszer bejött!!!

Viccet félretéve gondolom érthető, hogy mit szeretnék ezzel átadni. A fejed tetejére is állhatsz, akkor is 50-50. Az orvosi módszerekhez mondjuk nem tudok hozzászólni, ha vannak is, nem ismerem őket.

szept. 20. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!