Hétfőre nem vàrom. Nem kellene màr erősebbnek lennie? A tegnapi is ilyen lett, nem igazàn érősödött.
2023. aug. 19. 10:17
11/18 A kérdező kommentje:
Sajnos a képfeltöltés nagyon lebuítja a képet. Élőben sokkal jobban làtszik😪
2023. aug. 19. 11:54
13/18 anonim válasza:
Szerintem erősödött ez :) nyugalom.
14/18 anonim válasza:
Köszi, így már jó a link. :) Szerintem is erősödött, szóval relax! Ez az új Predictor Early meg egy óriási f@s lett. A régi típusa már egyértelmű lenne!
Gratulàlok kismama! 🥰
15/18 A kérdező kommentje:
Azért aggódtam csak mert valóban a régi Predi ilyenkor màr jóval erősebb lett. Ràadàsul ezen az újon szàradàs utàn csak egy vékonyka, elhalvànyodó csík marad😱
2023. aug. 19. 12:08
16/18 anonim válasza:
Én ezt még nem nevezném pozitívnak. Sajnos többször belefutottam már hasonló erősségű második csíkba különböző teszteknél, és nem voltam terhes... nagyon sok ilyen van itt a gyakorin is.
2 nap múlva ha erősödik akkor pozitív, de ez egyenlőre még kétesélyes...
17/18 A kérdező kommentje:
2023. aug. 20. 19:07
18/18 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy terhes vagyok, X-epil és Facelle is ilyen erősségű pozitív+ hőmagasan és tüneteim is vannak bőven. Hétszer voltál màr terhes, tudom miről beszélek. Itt most nem az a kérdés, hogy pozitív e, hanem, hogy kinek milyen volt nemvàrt napja környékén, főleg ez az új Predictor
2023. aug. 20. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!