Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik a tapasztalatotok, ha a...

Mik a tapasztalatotok, ha a férjem cigizik mennyivel nehezebb teherbe esnem és későbbiekben milyen problémákat okozhat?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk viszont a párom csak a megszületésére tenné le a cigit (napi 1dobozt szív). Én tartok tőle, hogy mégha sikerülne is a megtemékenyítés a rossz minőségű sperma miatt vagy vetélés vagy koraszülés estleg később betegség alakul ki.

Én sosem cigiztem és vitamint szedek odafigyelek amire tudok.

Van tapasztalatotok, hogy esetleg ez miatt probléma lett?

#gyerektervezés #Cigiző férj
2023. aug. 19. 09:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%
Ha már most csak halogat, hogy majd ekkor, meg akkor, akkor lofsz lesz itt, nem leszokás. Mindig lesz kifogás. Ilyenek ezek.
2023. aug. 19. 10:50
 12/15 Bogica0616 ***** válasza:
100%
A sperma anyagát rontja a dohányfüst, ha mellette idősebb korosztály vagy van betegsége, vitamin hiánya nehezíti a teherbe esést. A te korod is nehezítő tény, a te lehetséges mentális és fizikai állapotod is. Sőt ha senkinek semmi baja, akkor is van, hogy 1 évet kell várni a pozitív tesztre. A dohányzásról való leszokás a férjedre tartozik egyedül. De stresszes lehet tőlle és ezért később újra vissza szokhat rá. A passzív dohányzás ugyan olyan káros mintha dohányoznak az ember. Ha abban van részed a te petéid is folyamatosan károsodnak. A koraszülés nem attól van, hogy a férj dohányzott, inkább a passzív vagy aktív dohányzás befolyásolhatja. De még ezernyi más oka lehet.
2023. aug. 19. 10:51
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

Koraszülés nem a rossz minőségű sperma, hanem a passzív dohányzás miatt lehetséges. Fejlődési rendellenesség szintúgy. A volt férjem se tette le, a jelenlegi neje 32. hétre szült mindenféle előzmény nélkül. Tiszta meszes volt a lepény. Ő nem dohányzik.

Szóval ne várjon azzal a leszokással. Ha olyan fontos neki az a gyerek, akkor leteszi most azonnal.

2023. aug. 19. 12:43
 14/15 anonim ***** válasza:
59%
Apukám erős dohányos, napi kb 1,5 doboz a minimum nála. Anyukám mégis kb azonnal terhes lett a tesómmal, mikor gyereket akartak, és végül 4 teljesen egészséges gyerekük lett. Pedig ő még a születésünkre se rakta le a cigit, és majdnem az egész család dohányos. Szóval nrm feltétlenül hátrány ez, bár nem mondom, biztosan előfordult már olyan, hogy valakinek megnehezítette a gyerek vállalást.
2023. aug. 20. 00:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten dohányoztunk mielőtt pozitív lett a teszt. Én utána egy szálat nem szívtam el. Az első hónapban sikerült a lányunk, azóta is egészséges, semmi baja nem volt soha és időre született, pont a kiírt dátumon.
2023. aug. 29. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!