Most mi van vajon? Első babával mikor terhes lettem, az első tesztelésnél negatív lett. Egy hét után pozitív. Másnap doki 4hetes terhességet állappított meg.
szóval már az első tesztnél is 3hetes terhes voltam.
most megint babát szeretnénk,és egy hete késik is a mensim.ma teszteltem ami negatív lett.ha nem jön meg továbbra se ,van esélyem egy pozitív tesztre?vajon most is úgy lesz?
Ha mindig rendesen megjött és késik,akkor lehetsz terhes és valószinű az van mint az elsőnél.Nem vagyunk egyformák,neked lehet alacsonyabb a hcg-d az első hetekben azért neg. a teszt.
Nekem ha hiszed hanem együttlét után 10 nappal kimutatta.
Kicsit furcsa, hogy van már egy babád, s mégsem érted a hetek számolását. Amikor az elsúő babáddal 4 hetes terhességet állapított meg, azt ő az utolsó menstruációtól számolta. Tehát amikor szerinted 3 hetes volt a baba, az a fogantatása után 1 héttel volt, s nincs az a teszt, ami egy hetes terhességet kimutat. Tehát, egy normál ciklus középidejében fogant baba az orvosi nómenklatúrában a fogantatása pillanatában már 2 hetes...
Amúgy a kérdésedre a válasz: valószínűleg lehet most is egy kéői ovuláció következménye egy majd későbbi pozitív teszt vagy sajnos a menses is.
Szurkolok, és jó számolgatást! :-)
jó, hát igen, nem értem ezt a számolgatást tényleg.
:)
köszi nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!