Az E vitamin segíthet abban, hogy rendeződjön a ciklus és időben jöjjön a menses?
Figyelt kérdés
Miben segíthet?2010. okt. 15. 20:08
1/6 anonim válasza:
Növeli a termékenységet.
Igen segíthet.
2/6 anonim válasza:
Nem, nem abban segít. De másban remek. Kiváló antioxidáns, szinte minden sejtünkre ráfér, de nem ciklusrendező.. Arra sajnos keresned kell mást... Sok sikert!
3/6 A kérdező kommentje:
Nőgyógyász orvos írta valakinek, hogy szedjen 100 mg-t belőle 2 hétig és meg fog jönni a mensije.(mert késett neki és nem volt terhes) Csak kíváncsi vagyok, hogy ki mit hallott a vitaminról.
2010. okt. 15. 22:06
4/6 anonim válasza:
Szerintem meg igen. Leírom neked az én esetemet.Amikor kisbabát akartunk, elkezdtem e vitamint szedni, mert jó dolgokat hallottam róla.Akkor a gyógyszer abbahagyása után 42-49 napos ciklusaim voltak. Tehát fogalmam sem volt róla, mikor lehet peteérésem. Ennek ellenére az első hónapban teherbe estem.Méghozzá a ciklusom felénél, a 13-14 nap körül, hiszen a 29-dik ciklusnapomon már pozitiv lett a tesztem. Már kétéves a kisfiam. Nemrég eldöntöttük, hogy megint kisbabát szeretnénk a férjemmel. A szülés óta 33-35 napos ciklusaim voltak. Megint elkezdtem az e vitamint szedni, s megint az első hónapban terhes lettem. Most vagyok 5 hetes terhes. :)S ami érdekes, megint a ciklusom 30-dik napján már pozitívat teszteltem. Tehát megint segített az e vitamin, hiszen hamarabb volt peteérésem, mint gondoltam volna.S szerencsére jókor voltunk együtt. Én nem tudom, hogy az e vitaminnak köszönhetem e mindezt, de én hiszek benne. :)) Szerintem egy próbát megér.
5/6 anonim válasza:
Hát akkor sem a peteérésben segít. Neked, kedves Előző sem abban segített. Minden sejtből kiveszi a szabadgyököket (a szabad Oxigén molekulát), s ezzel hatHAT a peteéréstől kezdve mindenre, de nem azért adják, mert menses hozó vagy ciklusrendező szer...
6/6 anonim válasza:
Szia.
Én úgy tudom,hogy segít a méhnyálkahártya megvastagodásában,ezzel segíti a beágyazódást.
Ciklus rendezésre premens vagy barátcserje a legmegfelelőbb.
Nézz utána a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!