Szerintetek 5nappal mensi elott mar pozitivat kellett volna teszteljek ha jönne a baba? 11.én csináltam tesztet.. kövit mensi napján csinalok ha nemjött meg ha utána sem jönmeg amit nagyon remélek akkor majdcsak 1 hét után🥹🥹🙏🏼🙏🏼❤️
Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 15:36
11/18 A kérdező kommentje:
2 napot mar kibirok aztan meglatjuk mi a fejlemény 🙏🏼🥹 / olyan soknak tűnik ez a 2 nap 😣😣/
2023. aug. 13. 19:02
12/18 anonim válasza:
Sosem fogom megérteni a korán tesztelőket. Aztán ha megjön,rinyálnak. Mi értelme ennek?
13/18 A kérdező kommentje:
Az ilyenek mint te nemis ertem miert kommentelnek barhova is :) inkabb ne irnal semmit ha jot nemtudsz szolni.. nyilvan valaki aki nagyon vagyik egy kisbabara az izgul nemtudja szavakba tenni sajnos nemugy mint egyesek ... dehat az ilyenek nemis erthetik meg ezt :) SAJNOS !!!! :)
2023. aug. 13. 21:02
14/18 anonim válasza:
Ha halvány lesz a teszted, akkor meg azért fogsz itt kétségbeesetten választ várni...
Várd meg az elmaradt menstruációd!
15/18 A kérdező kommentje:
Ha halvany lesz akkor hidd el nem fogok ketsegbeesve valaszt varnii😀😅😅
2023. aug. 14. 02:44
16/18 anonim válasza:
De igen, mert nem fogod tudni eldönteni, hogy jól látod-e, száradási vagy rózsaszín... Mindig ez a forgatókönyv... 😃
17/18 A kérdező kommentje:
Kepzeld teszteltem mar pozitivat okostojas csak sajnos elment a kisbabam olyan okbol ami nemtartozik ilyen rossz indulati emberekre mint amien teis vagy 😀😀😀mert csak olyanokat tudnak odaszolni ami ertelmetlen :)) terhessegi tesztnel a halvany isss szamit nem egy ovulacios teszt 😀😀😀👌🏽 fekudjle
2023. aug. 14. 15:45
18/18 anonim válasza:
Szerintem használj teszt helyett helyesírási szótárt, hátha komolyabban lehet venni a beszólásaid...okostojás.
Attól, hogy 5 nappal előbb tesztelsz, jobban terhes leszel? Szerintem nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!