Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtti nap már a...

Nemvárt előtti nap már a délutáni vizeletből is pontos eredményt ad a teszt? (Corax)

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos, nekem a nem várt késésének 10.(!) napján lett először pozitív, mindegyiket reggeliből csináltam. Elképzelhető, hogy kimutatja, de ha mégsem, ne búsulj, próbáld 2-3 nap múlva ismét.
2010. okt. 15. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Én többet is teszteltem Coraxxal, mindegyik kimutatta menzi előtt, délután is. Úgyhogy igen, adhat pontos eredményt.

(Ja, attól függ, melyik Corax, ha a kazettás, azt nem ajánlom, csak a sugarasat.)

2010. okt. 15. 17:11
 3/4 A kérdező kommentje:

kazettásom van :-(

Mi a különbség?

2010. okt. 15. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
A kazettás elméletileg a menzi kimaradásától mutatja ki, tehát előtte esélyes, hogy még semmit sem mutat. Nekem egy kazettás sem mutatta ki menzi előtt (köztük 10-es érzékenységű sem). A sugaras corax pedig kimutatta jóval előtte. Nem tudom, miért nem váltak be annyira a kazettásak, lehet, hogy a sugaras jóbban felszívja a vizeletet és így nagyobb az esély a kimutatásra, fogalmam nincs.
2010. okt. 16. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!