Feltenném az utolsó kéthavi görbém, ránéznétek? Lehet baba ebből? Reménykedhetek?
Figyelt kérdés
Az orvos igazából annyit írt a papírra, hogy kissé megnagyobbodott méh. Kontroll 2 hét múlva. De az uh gépe 1000 éves is elmúlhatott akár........láthatta esetleg rendesen mi van oda bent? Teszt az negatív volt kb 2 hete...2010. okt. 15. 14:57
11/14 anonim válasza:
Szia!
én sajnos kicsi vagyok ehhez, nem értek hozzá. :( De kívánom a legjobbakat! :) Nagyon remélem, hogy pár hónap után már a babával kapcsolatos dolgokat írsz ki. :)
13/14 A kérdező kommentje:
Szia! A mai görbém így alakult: [link] a hányinger maradt, szédüléssel párosítva, és a hasam olyan puffadt lett reggelre mintha lufit nyeltem volna. Hétfőn igyekszem bejutni az orvosomhoz, reggel pedig tesztelek! És köszönöm az érdeklődést!
2010. okt. 19. 20:20
14/14 anonim válasza:
na, mi volt a dokinál? voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!