A ciklus 21 napján mindjárt megjön érzés?Szerintetek?többi lent
18as vagyok.
Kérdező, legyen igazad! :)
Én pont ebben a hónapban mondtam azt,hogy biztos nem vagyok az , párom meg szinte biztos volt benne.
Ha már tüneted van akkor az érzékeny teszt is kimutatja!
Több értelem van mint hogy keresed magadon a "szokatlan"tüneteket!
Ne aggódj, a tünet hiánya nem jelent semmit :) nekem egyedül a sűrű pisilés volt jelen, de az szinte minden mesinel megvolt , ezért nem gondoltam semmire. Plusz a múlthéten volt 2 eset, pisilés után minimális halvány rózsaszín csik a papiron, minden mensim így kezdődött, ezért is " vartam" hogy megjön.
Tehát mensi elmaradás után kb egy héttel nekem sincs semmi tünetem. Vasárnap volt egy nagyon erős fáradtság, de előtte nap esküvőre voltunk hivatalosak, gondoltam a kialvatlanságtól volt.
Szia!
Pontosan ilyen tüneteim vannak, az imént írtam ki kérdést aztán megláttam a tied :)
Nekem most az ovu után pici barnás folyásom van, azt hittem megfog jonni megint hamarabb (lenne 9 napom még) de mèg nem indult be a vérzés a reggeltől. Azóta izgulok hogy mensi lesz vagy baba 🙈 de kb peteéréstől nagyon fájnak a melleim, néha a fejem…
Szorítok neked aztán mindenképp ird meg hogy mi a helyzet :)
Ezért írtam,hogy a ciklus 21.napjan azért mert leszakad a dereka nem kell gratulálni
Jól csináltatok,jót csalódott pedig a válaszok láttán már tuti,hogy beleelte magat,hogy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!