Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 29.én volt reggel nyák,2...

29.én volt reggel nyák,2 órával utána középidős fájdalom,reggel együttlét, másnap erős szurkálás érzés, aznap is délelött együttlét,megfoganhatott a baba? Érzékeny a bimbóm nyomásra nem fáj a mellem de olyan furák.Lehet ez tünet ilyen korán?

Figyelt kérdés

2023. aug. 4. 17:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
1.es vagyok. En is drukkolok mindannyiunknak ☺️
2023. aug. 4. 20:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Énis! Írjatok ti is hogy mi a helyzet majd.😊
2023. aug. 4. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:
#7. Ilyet esetleg "természetgyógyász" mond, orvosi diplomával rendelkező nőgyógyász szakorvos biztosan nem.
2023. aug. 4. 20:52
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Én természetgyógyász vagyok, nem nőgyógyász, mégis van fogalmam hogy működik az eseményutáni, és biológiát is tanultam, úgyhogy kikérem magamnak ezt a kijelentésedet. (Bár tudom, hogy ebben a szakmában is rengeteg a kókler. Szégyen.) Orvos is lehet valaki szín kettessel (sajnos), és főleg a nőgyógyászok azok, akik közül rengetegen nem szeretnek haladni a korral. Nekem a múltkor egy nőgyógyász azt találta mondani, hogy a hüvelyflórája soha nem lesz megfelelő annak, aki laktózmentesen étkezik, mert nem lesz lactobacillus a hüvelyében... Lehet, hogy ez ugyanaz a nőgyógyász volt, aki szerint 1 nap alatt végbemegy a frissen megtermékenyült petesejt átszáguldása a petevezetőn és beágyazódik a méhnyálkahártyába 😁

2023. aug. 4. 23:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Az esemény utáni nem azért nem hatott, mert végbement egy nap alatt a beágyazódás...🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

És az ilyen orvos még praktizál is...jesszusom!

Ilyenkor hajlamosak vagyunk nagyon figyelni magunkat, így olyan jeleket is eszreveszünk, amin egyébként átsiklunk!

2023. aug. 5. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!