Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem jön össze a baba?

Miért nem jön össze a baba?

Figyelt kérdés

Már 8 hónapja próbálkozunk 24 évesek vagyunk mindketten nagyon szeretnénk már babát (tudom fiatalok vagyunk és ráérünk de mi szeretnénk már együtt élünk és mindenünk megvan ahhoz hogy egy babát tudjunk vállalni)

Apy baby méhpempő szedek és minden féle vitamint elvileg az orvos azt mondta semmi akadálya annak hogy teherbe essek

Mégsem jön…mi lehet az oka? Mit tanácsoltok mit próbáljunk még ki? Nektek volt valami ami bevált?

#terhesség #teherbeesés #Babaválallás
2023. aug. 4. 04:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagylabor megvolt?

Cukrod, pajzsmirigyed rendben?

Hormonok?

2023. aug. 4. 05:45
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

A termeketlenseg 60%-aban a ferfiben van a "hiba". Ezert ha dokihoz mentek, akkor a parod spermajanak ez eletkepesseget kell vizsgalni eloszor.

De mindenekelott, szokjatok le MINDKETTEN a cigirol es az alkoholrol. Nagyon, de nagyon rontja az eselyeket.

2023. aug. 4. 05:47
 3/18 anonim ***** válasza:
25%
Szexelni is kell hozzá.
2023. aug. 4. 06:31
 4/18 A kérdező kommentje:

1/3 Volt nagy labor mindent rendben találtak rendszeresen szoktam nézetni

2/3 Én nem cigizek a párom is csak ritkán alkoholt meg én szinte egyáltalán és ő is nagyon ritkán fogyaszt max ünnepekkor

3/3 tudom hogy kell szexelni is hozzá 🤦🏼‍♀️

2023. aug. 4. 07:27
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Annak idején mi 9 hónapot próbálkoztunk mire összejött, előbb utóbb nálatok is sikerülni fog :) Most a második babával mi is kb 8 hónapja próbálkozunk, én is türelmetlen vagyok, de ha minden rendben majd jön amikor jön :)
2023. aug. 4. 07:29
 6/18 anonim ***** válasza:
66%

#4: gúnyolódhatsz, de volt már olyan ember itt az oldalon, aki kéthetente egyszer volt együtt a párjával, és nem értette, miért nem jön össze a gyerek.

De ha szerinted irreleváns, hogy milyen gyakran vagytok együtt, akkor tárgytalan a megjegyzésem.

2023. aug. 4. 07:35
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy hsg vizsgálatra nálam ott derült ki a probléma hogy a petevezetékem el van zárodva egyik oldalt és így lett az hogy beültetésel sikerült csak a gyerek (ikrek lettek) nem rég születtek meg, miis nagyon sokat próbálkoztunk és én 23éves vagyok
2023. aug. 4. 08:19
 8/18 A kérdező kommentje:
6-os nem szerettem volna gúnyolódni csak ahogy megjegyezted hogy szexelni kell hozzá picit furának tűnt mert azt hittem ezt mindenki tudja…
2023. aug. 4. 08:44
 9/18 A kérdező kommentje:
7/8 nagyon gratulálok neked 😊
2023. aug. 4. 08:51
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
A kislányom rögtön első hónapban sikerült. A 2.gyermekunk csak a 10.honapban. A 8 hónap egyáltalán nem vészes, nem kell ragorcsolni.
2023. aug. 4. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!