Mikor erosodik a terhessegi teszt?
Sziasztok! Ket nappal mensi elott teszteltem, halvany volt, de pozitiv. Tegnap kellett volna megjonnie, sehol semmi, viszont ugyan azt erzem mint mikor megvan. Szur az alhasam, sokszor kisugarzik a combomba is.
A kerdesem az lenne, hany nap mulva kellene erosodnie?ugy szeretnem mar latni hogy eros pozitiv🥺
Egészséges terhesség esetén a hcg homonnak 2 (max 3) naponta kell duplázódnia. Ez alapján mára láthatóan erősödnie kellene. De!
Mivel a vizelet hcg-tartalma a nap folyamán ingadozhat, így nem kell megijedni, ha mégsem feltűnő az erősödés. Ajánlott a reggeli első pisiből tesztelni.
A másik dolog, hogy sok múlik magán a teszten, van, amelyiken szinte sosem lesz olyan erős a tesztcsík, mint a kontroll.
Ezeken felül még lehet eltérés abban is, hogy kinek hogy választódik ki a vizeletébe a hcg...
Ez tehát sok tényezős, ha mindenképp a hcg szint emelkedését szeretnéd ellenőrizni, akkor a vérvétel a legbiztosabb megoldás, ha pedig egy erős tesztet szeretnél eltenni emlékbe, ahhoz én a Facelle tesztet javaslom, nekem azon volt a legszebb a két vonalam 🙂
Szia, ezt tegnap csinaltam. :)
Jovohet penteken megyek nodokihoz hatha mar tud valamit mondani.
3. vagyok.
Nekem az egész terhességem alatt alig volt valami. Az elején fájt kicsit a mellem, aztán utána fáradékony voltam. Második trimeszter közepe-vége felé jött az állandó pisilés, harmadik trimeszterben meg a gyomorégés.
Ha nem rúgott volna a kisfiam, akkor kb. a 26-28. hétig simán mondhattam volna, hogy kicsit felpuffadtam, mert a pocakom se volt hatalmas. Mikor szülni mentem, megkérdezték, hogy mit szeretnék? (24 hetesnek néztek) Mire közöltem, hogy elfolyt a magzatvizem, szóval valószínűleg szülni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!