21. -re nem várom, de semmi rosszullát, sűrű pisi, hányinger. Semmi. Ez ugye még nem zárja ki a babát?
egyáltalán nem zárja ki!Az egyik barátnőmnek a nemvárt után az első tesztje negatív lett, most 5 hónapos terhes:)Ja, abban a hónapban lett terhes, csak később mutatta ki a teszt:)
Amúgy jobb is ha nem figyelsz a tünetekre, bezavarhat.Én figyeltem az elején, aztán nem is foglalkoztam vele, mikor összejött a baba másfél év után.
Teljesen időben vagy, és ha nem jelentkezik semmi, akkor se aggódj!Húgomnak az egész terhessége alatt csak annyi tünete volt, hogy nőtt a hasa:D
39 hetes pocis:)
Nekem az első 2 tünetem az volt, hogy nagyon gyorsan dobogott a szívem, és meg voltak duzzadva a melleim. A sűrű pisilés kb onnantól volt, hogy nem jött meg. Hányinger meg csak mikor már tudtam, hogy jön a baba.
Ha nem jön meg, akkor figyeld majd ezeket, szerintem addig nem nagyon van jel, korai még.
Nekem is 21-én re várom amit nem várok:)))
Szóval szurkolok és te is nekem.))))
Remélem mindkettőnknek összejön!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!