Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jelezhetnek az alábbi tünetek...

Jelezhetnek az alábbi tünetek terhességet?

Figyelt kérdés

Ciklus 27. napján (5dpo?) 9mm-es endometrium

Ciklus 30.napjan(8.dpo?) menstruáció szerű, de enyhe görcs, alhasi fájdalom, szurkalasok,

Ciklus 31.napjan(9.dpo?) elérhetetlen méhnyak.

Tejszeru folyás.

Tudom mindenkinél más, tudom semmi nem biztos, de szeretnék tapasztalatokat olvasni, ezzel is kicsit elterelni a figyelmem a várakozás alatt. Másfél éve varunk babára, volt pcos diagnózisom, amirol kiderult közel sincs pcos-em, a policisztak amik voltak felszivodtak, elvileg rendben vagyunk.

A dpo azért kerdojeles, mert nem tudom pontosan mikor lehetett ovulációm.

Ciklusaim általában 29-33-37naposak.

2023. júl. 25. 10:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
61%
Hehe, dehogynem vagy belecsavarodva. De ez valahol normális. Csak ne írkálj már olyan fszságokat, hogy majd te eldöntöd, hogy figyelemelterelés-e, amikor pont arról akarsz olvasni. A figyelemelterelés az lenne, ha valami sorozatba kockulnál bele. Te témánál maradsz, mert nem bírod ki, mert képzeld, bele vagy csavarodva a témába. Nyugi!
2023. júl. 26. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!