Clexane használható terhesen?
Figyelt kérdés
Eltört a lábam, Clexane-nal kell szúrnom magam és ma pozitívat teszteltem. Lehet baja a babának?2023. júl. 24. 19:03
1/10 anonim válasza:
Mindenesetre nézd meg mi van a betegtájékoztatóba írva.Kérd ki az orvosod véleményét vagy egy gyógyszertárba telefonálj be.
2/10 anonim válasza:
Igen. Nekem véralvadás zavar miatt végig kellett szúrni.
3/10 A kérdező kommentje:
Holnap elvileg cserélik a gipszemet járó gipszre, mindenképp rákérdek majd.
#második
Köszi, akkor nem stresszelem szét rajta magam.
2023. júl. 24. 19:11
4/10 anonim válasza:
Ne is stresszelj. Minden Leiden mutációs/ trombózis hajlamos anyuka végig szúrja, sőt szülés után 6 hétig kell nekünk.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Nekem nem volt még vele tapasztalatom, a betegtájékoztató meg csak azt írja meg kell beszélni az orvossal.
2023. júl. 24. 19:16
6/10 anonim válasza:
Csak ezt lehet terhesen azt mondta nekem a hematológus. Véralvadási zavsr miatt szúrtam végig
7/10 anonim válasza:
Nekem 2 terhességem volt végig clexannal szurtam.magam
8/10 anonim válasza:
Lehet szúrni, azt adják azoknak a kismamáknak is, akiknek véralvadási zavara van. De mindenképpen emlísd meg az orvosnak aki felírja, hogy terhes vagy és a nőgyógyásznak is, hogy törés miatt kapnod kell. Tudjanak róla, de nem szokott bajt okozni, hisz ezt adják a kismamáknak is
9/10 anonim válasza:
Igen, nekem 27 héttől végig kellett, mert rossz volt a köldökzsinór áramlás.
10/10 anonim válasza:
Covidos voltam terhesen, akkor még az volt a protokoll, hogy Clexane-t kellett szúrnom 3 hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!