Clearblue Digitalis hányas teszt?
Melyik digitális?
Annyira nem ismerem és szeretem Clearblue teszteket, de úgy tudom, hogy általában 25-ös (legalábbis a hétszámlálós és a sima, amit a neten találtam).
Lehet, hogy a rendkívül korai 10-es, de az szerintem nem digitális.
Ettől függetlenül nemvárt napján egy 25-ös tesztnek is pozitívnak illene lenni.
A Predi és a másik mennyire volt erős? Van róla képed esetleg?
Digitális, hétszámlálós lett negatív
A tegnapi ez. Élőben látszik a bemártóson valami nagyon halványan, de fotózni nem tudtam.
Hozzá tartozik, hogy bár ma kellett volna megjonnie, 12,13 dpo-n vagyok. Ovu teszteltem.
idegőrlő lesz, de szerintem várj minimum 48 órát a teszteléssel, addigra meg kell duplázódni a hcg-nek, ha babát vársz. főleg, ha még csak 12-13 dpo-n vagy. egyébként én látom a 2. csíkot a predictoron. szorítok neked :)
ha ez nyugtat valamennyire, nekem csak menzesz után 2 nappal lett pozitív, addig negatív tesztjeim voltak, pedig én is tudtam az ovulációmat.
Én vagyok a 2.
Jó, hogy feltöltötted a Predit, így, mivel az is halvány, azt mondanám, hogy nem meglepő, hogy a 25-ös érzékenységű teszt még negatív (bár hétszámlálásnál most 1-2 hetet mutathatna...).
Szerintem is kétesélyes, várj pár napot, és a Predit ismételd első körben, remélhetőleg nem kémiaid lesz, aminél már a "leszállóágat" kaptad el.
Reggeli pisikből csináltad amúgy mindegyik tesztet?
Drukkolok!
Ez a predictoron semmi, van olyan széria amelyiken erősebben jön ki a száradási csík...ha víz alá mártod is ilyen... szerintem ilyet fogtál ki.
Persze van 50-ből egy akinek utána baba lesz, de én erre nem igazán adnék.
Holnap veszek mégegy predit, kedden majd megcsinálom.
Reggeliből, igen, de pl a mai minta nem volt olyan sötét (cb), mint a tegnapi (predi). Mártottam mindkettőt. Mondjuk a papír 20mp-et írt, de már 5mp után megjelent a homokóra, úgyhogy előbb kivettem, 10,15 mp után.
Előző terhességemnél is 12dpon nem jött meg. Aznap egy 10esnek árult teszt jó gyengén, de 2 csíkos volt. Mondom ne kelljen agyalni, vettem egy cb digitalisat, 1-2 hetet mutatott.
Nem mondom, hogy nem lepett meg a mai negatív, de lekopogom még mindig nem jött meg, úgyhogy majd kedden nézek mégegyet.
Ma reggel megjött végül, 16 dpon, úgyhogy valószínűleg egy kémiai összejött azért.
Talán a következő hónap lesz a miénk 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!