Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről a hőgörbéről?

Mit gondoltok erről a hőgörbéről?

Figyelt kérdés

[link]

ma kéne megjönnie

2010. okt. 14. 13:31
 1/9 anonim ***** válasza:

nem pontos

délelött 11 kor már ne mérj hőt...

2010. okt. 14. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán értékelhető, mert össze-vissza időpontokban mértél. A 6:30 és a 11 között óriási különbség van. Maximum fél órás intervallumban kell mérni, ágyból nem kikelve és a mérés előtti 3 órában már nem szabad kikelni (pisilés, ilyesmi). És analóg hőmérővel szájban nyelv alatt 5 percig.

Ez alapján a görbe alapján nem volt peteérésed, mégis azt gondolom, hogy lehet, hogy volt, csak az eltérő időpontok miatt nem lehet tudni, mikor.

Emiatt azt sem, hogy van-e baba vagy nincs, esély azért van rá.

2010. okt. 14. 13:40
 3/9 A kérdező kommentje:
sztem se volt peteérésem, csak fura, hogy most emelkedett meg. soha nem jön össze ugyanakkor mérni, de sztem így is több a semminél. egy éve ezt csinálom, jó vmikor nem ennyire összevissza, általában ennél értékelhetőbb szokott lenni
2010. okt. 14. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Fú ez a görbe tényleg értékelhetetlen szinte :S

Kicsit belezavarodtam. Nem tudod kb. egy időben mérni a hődet? Akkor sokkal jobban kivehetőbb lenne.

2010. okt. 14. 15:09
 5/9 A kérdező kommentje:
elvileg ha később méred magasabb lesz a hő. engem igazából az érdekelne, mit gondoltok arról, hogy ma kéne megjönnie és még jobban megemelkedett. ma fél 7körül mértem, tehát még az sincs, hogy későn.
2010. okt. 14. 15:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Ehhez nagyon sok idő kéne, ilyen állapotban kielemezni.

Javaslom, állítsd be minden egyes napon,hogy ne vegye figyelembe, amikor nem reggel érted.

Már akkor sokkal jobban lehetne látni a tendenciát.

Tedd fel, ha készen vagy, hogy lássuk, mileyen lett.

2010. okt. 14. 15:22
 7/9 A kérdező kommentje:

ok, akkor ilyen

[link]

2010. okt. 14. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát sajna nem egyértelmű. Minden tudásomat összeszedve még azt is megkockáztatnám, hogy csak a 24-25. napon volt ovud.

MErt a hőmérséklet emelkedés nem egyértelmű abban az esetben, ha a 17-18. nap közé tenném. De mindig vannak kivételek.

Hát sajnálom, nem lettünk okosabbak.

De az idő mindent megmagyaráz. Majd írj, hogy mi lett veled! Jó?

2010. okt. 17. 09:26
 9/9 A kérdező kommentje:
megjött, köszi azért a válaszokat
2010. okt. 17. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!