Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7. dpo-n lehet halvány pozitív...

7. dpo-n lehet halvány pozitív a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból teszteltem ma egy érzékeny teszttel. És halványan, de két csíkos lett. Lehet hogy ilyen korán mutat valamit?
2023. júl. 22. 13:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem pozitív, hanem csak a reagens helye, száradási csík. A telefonomon nem látszik, hogy bármi színe lenne. Ettől még lehet, hogy van színe, de ezt csak te tudod meg mondani, plusz időre jött-e meg. Szerintem várj pár napot, ha kibírod, legalább hármat, akkor leszel elvileg 10dpo-n, és tesztelj újra. Ha most valóban terhességet jelzett, akkor 3 nap múlva tuti erősödnie kell. Ha nem lesz rajta semmi, akkor meg ne keseredj el, mert akkor is tök oké, ha negatív.
2023. júl. 22. 15:37
 12/31 anonim ***** válasza:
68%

12!

Velős de egyet kell értsek

2023. júl. 22. 16:05
 13/31 anonim ***** válasza:
60%
Azta mindenit, értem én,hogy babát szeretnél, de nem gondolod kicsit túlzásnak,hogy konkrétan alig telt el néhany nap, már tesztelsz, meg ennyire rá vagy pörögve? Ovulacios mikroszkóp meg egyebek..
2023. júl. 22. 16:06
 14/31 A kérdező kommentje:

Én ilyen vagyok. :) Ovulációs mikroszkópot használok csak, szerintem nagyon hasznos kis kütyü, ha ki tapasztalja az ember hogy hogyan kell használni. Nemcsak teherbeesés célján, hanem az se rossz, ha jobban megismeri az ember lánya a teste működését. Kíváncsiságból teszteltem, mivel első próbálkozós hónapunk. Kicsit meglepődtem a mai teszten, mert egyértelmű negatívra számítottam. Ezt a tesztet nem veszem pozitívnak, de szerintem lehet hogy az lesz idővel. Mondanám hogy pár nap múlva tesztelek, de úgyis minden nap fogok. Betáraztam terhességi tesztből biztos ami biztos. Na igen.. ha ez bepörgés, akkor le kell okézzam, igazatok van. :P Egyébként akkor jön amikor akar, nem fog megérinteni ha hónap végén negatívat tesztelek. Úgy kezdtünk bele a hónapban, hogy 1 év alatt hátha össze jön, és tényleg így gondolom/gondoljuk. Csak kíváncsi vagyok.

Köszönöm a válaszotok Csajok!

2023. júl. 22. 16:25
 15/31 anonim ***** válasza:
Szia! Meg szabad kerdeznem, hogy ez milyen fajta teszt?
2023. júl. 22. 19:37
 16/31 anonim ***** válasza:

Szia én ezt full negatívnak látom.

Nekem fix ovu után a 8.dpon halványan de pozi volt. Sok kémiai és sok vetélésem volt.holnap reggel írj majd hogy milyen lett a teszted.

2023. júl. 22. 19:51
 17/31 anonim ***** válasza:
Ez egy egyértelmű negatív teszt. Ha víz alá teszed ugyanígy fog kinézni...
2023. júl. 22. 20:26
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

A telefonos appot felejtsd el. Total semmit nem er. A mukroszkop is immel ammal lovi be. Ami bombabiztos az a homerozes, es az ovuteszt egyszerre. Az sem az elso hobapban de 3 honap után mar tok szépen lehet látni hogy alakul a ciklus. De ez se az elejen, mert bele tud bolondulni az ember.

Most meg csak legyetek egyutt. Ki van talalva ez, tobbet er ha osztonokre hallgatsz mint a telodra 😉. Azt is megmondom miért.

Termékeny idoszakban a tested kivanni fogja az egyuttletet. Hormonok. De ez el tud halvanyulni ha az eszed (amit a telon levo naptar befolyásol) atirja. Komolyan. Tobbet art mint használ. (Egy egészséges nőnél)

2023. júl. 22. 21:10
 19/31 anonim ***** válasza:

Nekem menszesz előt 8 napal ijen let a tesztem

HONOR NTH-NX9

20000000/1000000000s ƒ/1.9 ISO2084

2023. júl. 22. 23:57
 20/31 anonim ***** válasza:
2023. júl. 22. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!