Szemezgettem itt a régebbi kérdesek között, és találtam egy olyat, hogy valaki injekciós tubussal akarta maganák felhelyezni a férfi spermáját! Kérdezte,hogy lehetséges-e! Volt mindenféle válasz, de olyan is hogy igen, lehetséges.
Én csak azt nem értem,ha otthon is ellehetne végezni egy ilyenfajta inszeminációt, akkor miért mennének az emberek dokihoz?
Nem tudom mi lett az eredménye, de van itt esetleg, aki megpróbálta és sikerült. Nagyon kíváncsi lennék rá?
2010. okt. 14. 13:25
1/6 anonim válasza:
Igy csak a hüvelybe tudja bejuttatni, nem a méhbe!
2010. okt. 14. 13:28
2/6 anonim válasza:
Szerintem inszeminációnál közvetlenül a méhbe juttatják a spermát nem csak a méhszájhoz.
De a kérdésedre válaszolva szerintem lehetséges ha rövid időn belül csinálja. Az andrológushoz is lehet vinni otthonról mintát, hogy megnézzék a sperma minőségét és abban is több millió élő sperma van.
2010. okt. 14. 13:31
3/6 anonim válasza:
Így is lehet hatásos, ha semmi gond nincsen a nővel, csak nem akarja, hogy egy pasi behatoljon. Akkor egy fecskendő, és kész, nem számottevően kisebb az esély így sem.
2010. okt. 14. 13:32
4/6 anonim válasza:
Logikusnak tűnik, hogy lehetséges, persze, hogy lehetséges, hogy a hüvelyébe juttatja, és lehetséges az is, hogy ezzel megtermékenyíti magát...de nem túl nagy a valószínűsége.
2010. okt. 14. 13:32
5/6 anonim válasza:
Ahogy az is lehetséges hogy a kézről bekerült spermától teherbe esik. Elég egy élő sejt, és máris készül egy élet. És hogy hogy jut be az az egy, az már mindegy. Aki fogékony, az terhes marad.
2010. okt. 14. 15:08
6/6 anonim válasza:
Pár évvel ezelőtt volt a tévében egy angliai eset, ahol egy leszbikus pár akart gyereket. Az egyik férfi ismerősük adta a spermát, a leszbikus pár "női" tagja pedig fecskendővel juttatta be azt a hüvelyébe. Mikor a beszélgetés készült velük, a kislány már kb. 1 éves volt... Szóval lehetséges. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!