Van 3pozitiv tesztem. Pcom van, és a petefészekciszta miatt lehetséges hogy nincs is baba?
Figyelt kérdés
Ugye nem????:)2 lily,1 gabriel..2010. okt. 14. 11:22
1/12 anonim válasza:
Én nagyon drukkolok, de ezt itt nem fogjuk tudni megmondani, mert Te is tudod, hogy a ciszta okozhat álpozitívat. Orvoshoz menj, ő sem a tesztek alapján, hanem vizsgálat alapján fog bármit is mondani.
2/12 anonim válasza:
Szerintem babát vársz, gratulálok.
3/12 anonim válasza:
Szerintem van baba!
Olvastam, hogy egy normál ciszta nem okoz téves teszt eredményt, mivel nem termel HCG hormont. Vannak bizonyos rosszindulatú ciszták, amit ilyet okozhat, de ez ritka mint a fehér holló. Ráadásul a PCO-s ciszták nem rosszindulatúak.
Szóval ott van az a baba, majd meglátod! Én a helyedben már mennék is ultrahangra! Lehet, hogy embriót még nem látsz, de petezsákot igen! :-)
4/12 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam uh-on,de a petezsákot még nem látta,csak 15mm-es endometriumot..Hát remélem baba lesz..hétfőn tudok orvoshoz menni.
2010. okt. 14. 11:43
5/12 anonim válasza:
Még annyi, hogy ezt olvasd el:
6/12 anonim válasza:
Ez erősen függ az ultrahang készülék minőségétől. Amit mondott a doki, az megvastagodott méhnyálkahártyát jelent?
7/12 A kérdező kommentje:
Igen,meg van vastagodva..
2010. okt. 14. 11:46
8/12 A kérdező kommentje:
Elolvastam.köszönöm a linket..hát nagyon bizakodó vagyok...Remélem nem hiába..Hétfön elválik..
2010. okt. 14. 11:51
9/12 anonim válasza:
Szia!
A pcos miatti ciszta nem okoz pozitív tesztet. Nekem 2,5 éven át volt negatív. Amikor pozitív lett, ott baba volt. :)
Nagyon drukkolok!
10/12 Victory82 válasza:
Szia!Szerintem is baba van a dologban.Én most vagyok 7 hetes,2 hete voltam először dokinál,akkor látta a petezsákot és egy 6.3x6.3cm-es cisztát.Most kedden voltam megint,a baba 1 cm,van szívhang is,a ciszta pedig 4.9x4.9cm lett:)Régebben már volt ciszta miatt műtétem,úgyhogy én is féltem,hogy mi lesz.Egyenlőre kisebb lett,de még várni kell pár hetet,amíg eldől,hogy kell-e műteni.Szerintem biztos ott van a babád,nagyon szurkolok neked,majd írjál,hogy mi volt!Üdv.Viki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!