Ma 1 hete, hogy késik, a tesztem halvány pozitív lett, ebből lehet még baba? Ha 2 nap mulva tesztelek, akkor annak erősebbnek kell lennie? Vagy 3 nap mulva csináljak?
Figyelt kérdés
vagy lehet álpozitív?2010. okt. 14. 09:45
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de még kétkedve fogadom. De azért mégegyszer köszönöm
2010. okt. 14. 10:07
12/19 Nikcsi válasza:
Szerintem is van ott egy csik. :) Tesztelj par nap mulva is, sok sikert!
13/19 anonim válasza:
szerintem ez negatív...illetve nem látom a színét hogy rózsaszínes lenne
14/19 A kérdező kommentje:
Megcsináltam negatívba, és ott is látszik.
2010. okt. 14. 12:26
15/19 anonim válasza:
Én értem amit mondasz..sajnos nekem is volt ilyen..ez negatívnak számít..a csíkod az szürke..és ezért látod negatívba is
16/19 A kérdező kommentje:
Értem, akkor 2 nap mulva tesztelek. Ez szellemcsíknak minősül?
2010. okt. 14. 12:44
17/19 anonim válasza:
Szia igen,az szellemcsík..csak azért szólok,hogy ne éld bele magad!!!
Amúgy a gabrielekről általános tapasztalat,hogy később mutatják a babát.Vegyél egy másik fajtájút,20-as érzékenységűt,vagy 10-est(bár az sem olyan biztos).Mondjuk gravi-hcg-t Medilabot felejtsd el..azzal is sok a negatív tapasztalat.Drukkolok!
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, eddig még ilyen se volt, csak fehér, de nekem a gabriel az előző terhességemet is mutatta, szombaton minden kiderül, egyépbként sem élem magam bele, 12. hétig még bármi lehet.
2010. okt. 14. 12:57
19/19 anonim válasza:
sztem felesleges még egyet csinálni. nekem még mindig megvan a halvány csíkos tesztem.. a lányom 8éves :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!