Szerintetek lehet terhesség?
Figyelt kérdés
2 napom van menstruációig, 2 naponta teszteltem mivel sógórnőm betárázott rengeteg teszttel, de ő közben terhes lett így nekem adott kb 50 darabot. Tudom butaságot csinálok ezzel, hogy menszesz előtt tesztelek. Remélem, hogy ez nem kémiai terhesség,2x már átestem rajta,akinek esetleg volt, kémiai terhesség, neki erősödött a teszt?
A legfelsőbb a mai, lefelé pedig az egyre régebbi tesztek.
Köszönöm, ha ránéztek. Szép napot mindenkinek! :)
2023. júl. 19. 08:57
11/12 A kérdező kommentje:
A mai a nem várt napja, semmi előjele, hogy megjönne, azért egy kicsit mostmár kezdek bizakodni, hátha most tényleg sikerült, nem csak kémiai terhesség🥰
A ma reggeli teszt eredménye (a legalsó a mai, felette az egyre régebbi tesztek)
2023. júl. 21. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!