Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez már negatívnak számít? (LH...

Ez már negatívnak számít? (LH teszt)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A legalsó a mai lh teszt.

Ez már negatívnak számít, igaz?

[link]

2023. júl. 17. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát a legalsó a legerősebb.Most van a csúcs, holnap lesz negatív.
2023. júl. 17. 20:36
 2/11 A kérdező kommentje:

😳 Én elhiszem, hogy sokat ront a képen így, de szerintem tisztán látszik, hogy a tegnapi a legerősebb, mert a tesztcsík elszívta a kontroll csíkról is a javát 🙂

A mai egyforma erős, de nem tudom eldönteni, hogy ez még pozitív vagy sem.

A tegnap előttin is erősebb a teszt, mint a kontroll, de a tegnapi nagyon erős pozitív.

Mostmár tényleg nem tudom a mai minek számít 🙈

2023. júl. 17. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem jó neked ez a teszt. Itt a nagyobb szám a jobb, ha ez 20as, próbáld 25el és legyetek együtt amennyit tudtok. Majd ha rendesen elhalványul, azt látni fogod, ez még lh csúcs.
2023. júl. 17. 20:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor miért kérdezed ha tudod a kérdésedre a választ.
2023. júl. 17. 20:57
 5/11 A kérdező kommentje:

25össel kezdtem anno :/

Ott a legnagyobb jó indulattal tudtam mondani, hogy pozitív. Annál az számított pozinak, amikor csak majdnem volt egyforma erős. Nem tudott egyforma sem lenni.

Igazából nekem 20 és 25 közötti kellene. Olyat nem találtam sehol.

Amúgy mindig kérdéses ez a teszt az biztos. Általában 2 napig szép erős. Aztán vagy 3 napig kb egyforma erős a két csík majdnem. Szóval valóban nem jó az erőssége, de a másik meg nem tudott pozitív lenni.

Most akkor mit csináljak?

Használjam a 25öset? És vegyem a nem egyforma erőset pozitívnak?

2023. júl. 17. 21:01
 6/11 A kérdező kommentje:

#4 azt írtam, hogy nem tudom eldönteni. Mindig szórakozik a teszt, mert a kettő közötti erősségű lenne jó nekem.

Amúgy meg azt írtam, hogy a 2. 3. látványosan pozitív. Az alsó a mai meg számomra kérdéses, hogy pozitív, vagy negatív. Mindig ez van sajnos.

Tudsz a kettő erősség közötti tesztet ajánlani? Ahol tényleg nem kell fejtegetni, és szuperül mutatja?

2023. júl. 17. 21:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meg az ovulacios mikroszkópot.
2023. júl. 17. 21:12
 8/11 anonim ***** válasza:

1 és 4 es vagyok.

Őszintén én amazonról berendeltem a premom csomagot.50lh teszt illetve 20 db hcg teszt van benne kb 8000forint.Van hozzá letölthető app amibe befotózod és kidobja hogy mennyire erős az lh" szinted" Nekem ez volt a legegyszerűbb és a legokosabb nem totóztam h na melyik az erős az app kiválóan elvégezte a munkát.3 hónapban teherbe estem.

2023. júl. 17. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs hanyas erősségü tesztek voltak ezek. Berendeltem, bevált.Itt kezdtem olvasgatni h vannak többféle erősségű tesztek de nemfoglalkoztam vele mert nekem egyértelműen bevált már az első hónaptól.
2023. júl. 17. 21:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utána nézek :)
2023. júl. 17. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!