Lehetséges hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Majdnem egy hónapja lefeküdtem a barátommal védekeztünk de a gumi kilyukadt (ez volt az első) és ezelőtt 3 nappal lett vége a menstruációmnak de nagyon kevés ideig tartott nagyon kevés volt és szinte barna (ezelőtt semmi esély nem volt a teherbeesésnek). Azután hogy kilyukadt a gumi 5 napra rá megjött. Lehetséges még hogy terhes vagyok attól független hogy nem telt el 12-14 nap vagy már ilyenkor fix nem?2023. júl. 15. 21:52
1/6 anonim válasza:
Ez sehogy sem jön ki. Majdnem egy hónapja feküdtetek le (20 napja? 25 napja?), 5 napra rá megjött a vérzésed, ami 3 napja ért véget... 12-17 napig véreztél? Az utolsó mondatodban meg azt írod, hogy nem telt el 12-14 nap a szex óta - mikor feküdtetek le? De ha volt havivérzésed a kiszakadt gumis szex után 5 nappal, akkor gyakorlatilag biztos, hogy nem vagy terhes. Ha fiatal vagy és még nem állt be a ciklusod simán lehet, hogy rövidebb, barnásabb a vérzésed, de ha nagyon biztosra akarsz menni, csinálj egy terhességi tesztet. Vegyetek jó minőségű gumit (Durex) és tanuljátok meg normálisan használni, ha pedig kiszakad, akkor még mindig jobb megoldás az esemény utáni tabletta mint egy abortusz.
2/6 A kérdező kommentje:
Június 12-én megjött 15-én vége lett. 17-én feküdtünk le. 22-én megjött ahogy szokott (5 napig tartott, erősebb és piros).
2023. júl. 15. 22:11
3/6 anonim válasza:
5 nappal a szex után megjött a normális havivérzésed, tehát elméletileg nem vagy terhes, de csak ismételni tudom magam, hogy ha aggódsz, csinálj egy terhességi tesztet. Én jobban aggódnék amiatt, hogy csak 10 nap telt el a 2 menstruáció között, bár az a jún. 12-15. közötti valószínűtlen, hogy a rendes vérzésed volt. Mióta menstruálsz? Mennyire rendszeres? Az normális, hogy eleinte nem rendszeres/pontos a menstruáció, de ha többször is előfordult már ilyen extrém rövid ciklus, akkor ajánlott nőgyógyászhoz menni, és kérni egy hormonvizsgálatot (vérvétel).
4/6 anonim válasza:
Nemtudom hány éves vagy De 10 napos ciklus nem létezik..Vagy javitson ki valaki
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg a jún. 12-15-i vérzése nem rendes menstruáció volt, ha jól értem arra írta, hogy nem volt a szokásos erősségű, csak barnázás (bár totál össze-vissza fogalmaz), de azt innen nyilván senki nem tudja megmondani, hogy az mitől volt.
6/6 A kérdező kommentje:
Általában 24-28 napos, egyébként 3 éve van meg, mostanában állt rendszeressé (nem késik olyan sokat).
2023. júl. 16. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!