Lehet érezni a megtermékenyülést? :)
Figyelt kérdés
Ha sikerült a baba, a beágyazódásnál éreztetek valamit?
Köszönöm a válaszokat! :)
2023. júl. 13. 18:59
2/12 anonim válasza:
Nem. Ha lehetne, nem léteznének terhességi tesztek.
3/12 anonim válasza:
Hát, én már terhesen és nem terhesen is éreztem 🤣
5/12 anonim válasza:
Az első gyerek az első hónapban megfogant. Vele azt éreztem, mintha ezernyi pici tűvel szúrkálnák a méhem, hirtelen megszédültem aztán elmúlt. Pár pillanat volt az egész. Lehülyéztek, hogy ezt nem lehet érezni, el is engedtem a témát. A második gyerek egy év próbálkozás után sikerült. Abban a ciklusban, amikor sikerült, ugyanezt éreztem. Ezer tűszúrás, hirtelen szédülés. Akkor már biztosra tudtam, hogy most sikerült. Megmosolyogtak mikor említettem, de nem érdekel, teljesen biztos vagyok abban, amit éreztem.
8/12 anonim válasza:
De a megtermékenyülés NEM a méhben történik...Akkor hogy érezted ott?
Ugyanis a petevezetékben megy végbe a megtermékenyülés.
Utána úszik le a megtermékenyített petesejt a méhbe.
10/12 anonim válasza:
A megtermékenyülés és a beágyazódás két külön dolog. A megtermékenyülést nem lehet érezni...azt se érzed, ha lenyeled a gyógyszer és vándorol .
A megtermékenyülés a petevezetékben történik ovu után 36 órán belül a petevezetőben. Onnan kezd vándorolni a méh felé majd 5-10 nap a beágyazódás, ennek szokott lenni jele, pecsételés. Egy napig. De pl ez is rika...nekem egy ismerősömnek se volt ilyen, pedig sokan vannak sok gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!