Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintettek hány nap késéssel...

Szerintettek hány nap késéssel “érdemes” vagy “szabad” terhességi tesztet csinálni?

Figyelt kérdés

#terhesség #terhességi teszt #Melyik a legjobb teszt?
2023. júl. 6. 20:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A később fogant azétt van, mert később volt ovu.

Ez úgy működik, hogy ovu után 14 nappal érkezik a mensi.(12-16 nap lehet a luteális, ez mindenkinek egyéni, de állandó)

Ha később van ovu, annyival később érkezik a mensi.

Pl 31 napos ciklusnál 17.napon van ovu, 35 naposnál 21. Napon van ovu.

Ezért a fogantatás is máskor van.

Ha neked késik és később volt ovud, akkor tulajdonképpen még nem is késik.

Ha nem fixek a ciklusaid, hanem hil 26 hol 40 napos, csak akkor lehetséges ez, hogy gőzöd sincs késik e már. De ilyenkor is a leghosszabb ciklushoz kell viszonyítani.

Ha arányrag rendszeres a ciklusod, akkor sokkal nagyobb az esély arra, hogy pont nem volt ovu, mint arra, hogy később volt és még terhes is leszel belőle.

Egyébként meg nem ideális várni a tesztekkel, mert jobb hamar tudni, hogy elindult e a terhesség...bármi zörténik veled, gyógyszert kell szedj, sérül a hasad, baromi nehezeket kell emelj, jobb, ha tudsz róla.

Késik tesztelj. Ennyi. Mindenkinek kimutatja már késés előtt. Persze csak ha figyelte az ovut.

Mindig kimutatja késés előtt, ha csak később lesz pozi, akkor pedig nem is késett még a mensi.

Szóval végezz tesztet....nem a 12. Hét után kell megtuni terhes vagy e....

2023. júl. 7. 06:29
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez a válasz igazán sokat segített 😊
2023. júl. 7. 09:30
 23/28 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2023. júl. 7. 09:38
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem még nem 😅nincs itthon tesztem szóval valószínű ma veszek és holnap reggel csinálom meg
2023. júl. 7. 09:49
 25/28 anonim ***** válasza:
Már pozinak kellene lennie
2023. júl. 7. 12:24
 26/28 A kérdező kommentje:
Ma barnázgattam szóval kétlem hogy lenne baba nem is vettem tesztet:(
2023. júl. 7. 17:32
 27/28 anonim ***** válasza:
Vegyel már egy tesztet , nem halsz bele.Max negatív vagy pozitív és nyugodtan vagy..Stresszelne a brant ezen h teszteljek vagy ne teszteljek.Tesztelj mikor van inkább ovulációd, és hogy van e.
2023. júl. 8. 16:44
 28/28 anonim ***** válasza:
Altalaban 3-5 napnal szoktam, de Nekem valahogy mindig sokara mutatja ki 8-10napnál.
2023. júl. 11. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!