Hogyan készül a lány baba? Hogyan kell nekifogni? Mi a menete?
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 13:38
21/31 A kérdező kommentje:
igen köszönöm
2010. okt. 13. 14:09
22/31 anonim válasza:
XDXDXDXD jót röhögtem köszi :D
23/31 anonim válasza:
Uramisten ez az oldal nem szórakoztatásra van kitalálva!Te vagy tényleg 12 éves vagy ,vagy teljesen buta ,hogy ilyeneken szórakozol.
24/31 anonim válasza:
14:525 te vagy egy picit buta. És gondolnod kéne rá, hogy ezt az oldalt 9 évesek is olvassák, meg 12 évesek is. Jó lenne ezt figyelembe venni, ha válaszolgatsz. Ha már nem a kérdésre. Szerinted mindenki veled egyidős a világon???45 nő
25/31 anonim válasza:
Szerintem akkor sem kellene 12 éves gyerekeknek ilyenekkel foglalkoznia!!!Vannak szüleik világosítsák fel!!!Nem kellene mások válaszára válaszolni hanem a kérdésre koncentrálni!!!51 éves nő
26/31 anonim válasza:
mondjuk azért jobba ha itt olvassa el a válaszokat és nem majd az abortusz során jön rá, hogy hogyan készül a gyerek, nem?
27/31 anonim válasza:
Igen ebben mondjuk igazat adok de annyira korai még ez egy kislánynak .
28/31 anonim válasza:
Én is 12 éves vagyok fiú és már mindent tok.
Pedig senki sem tartott felvilágosítást.
29/31 anonim válasza:
Egy a fontos kérdező. Ha nem akarsz gyermeket akkor nem engeded meg egy fiúnak, hogy a fütyije a puncidba legyen. Ha beengeded lehet gyermeked. Itt az internet. Annyi filmet fogsz látni arról hogyan készül egy gyermek. Nekifogni úgy kell, hogy kell fiú meg egy lány. Ahogy készül az a szex. A szex szót is írd be és nézd meg, hogy hogyan szeretkezik/ szexel/egy férfi és egy nő. Ennyi. A többit már is nagyon helyesen megfogalmazták. Kezd el magadnak a felvilágosítást. Azért ebből már kell, hogy valamit tudjál. Egy 12 éves lánynak ezeket el kell kezdeni megtanulni. 12 éves lányok írnak ide, bár nem értek minden akaratukkal egyet, már van, hogy szexelnek. Ez azért korai. Te ne csináld. Van még mit tanulnod.
30/31 anonim válasza:
Utolsó! A kérdező azóta már 17 év körüli lehet. Azért mostmár hagy csinálja, ha akarja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!