Azoktol szeretnem kerdezni, akik mar voltak terhesek v. azok, hogy a nem vart elott par nappal ugyanugy bo volt a folyasotok?
Figyelt kérdés
Nyilvan nem vagyunk egyformak. Nekem pl. vilag eletemben viszonylag bo folyasom volt. Feher, kremes, mensi elott van, hogy vizes is. Nem az egesz ciklus alatt, de foleg peteeres kornyeken es mensi elott par nappal. Azoktol szeretnem kerdezni, akik hasonloak, hogy tapasztaltak-e ezt a folyast akkor is a nem vart elott, mikor babasok lettek? Igaz en mar voltam az (sajnos nem maradt meg) de nem emlekszek ra hogy zajlott. Azt tudom, hogy PMS-t ugyanugy ereztem.2010. okt. 13. 06:20
1/5 anonim válasza:
Nekem nem volt soha bő folyásom, de terhesen az lett.
Egészen a terhesség végéig az maradt.
2/5 anonim válasza:
nem várt elött száraz voltam mindig.
3/5 anonim válasza:
Szia!Nekem mensi előtt mindig volt folyásom, de vizes.
Most, hogy babás lettem, egy ideig több folyásom volt és krémes, fehér de kb. 2 hét után normalizálódott a mennyisége de marad a krémes állag.
4/5 anonim válasza:
Nekem mensi előtt száraz volt, terhesen hol bő folyásom van, hol pedig éppen csak, elég változó.
Amikor nem voltam terhes, akkor mensi előtt krémes, vagy vizes folyásom volt.
5/5 anonim válasza:
Nekem menszi előtt krémes ,vizes folyásom van , terhességkor meg száraz voltam eleinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!