Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 28 napos ciklus 20. napján...

Ha 28 napos ciklus 20. napján történik az ovuláció, és mondjuk összejön a baba, akkor a 29. napon már nem fog megjönni?

Figyelt kérdés

Vagy ilyen rövid luteális fázis esetén nem is valószínű, hogy könnyen teherbe eshetek?

Gyógyszerrel kezelt pajzsmirigy alulműködésem van, jövő héten pedig megyek nőgyógyászhoz, kiderítjük, hogy ez a betegség esetleg okozott-e ilyen téren is problémákat. De azért kiváncsi vagyok a tapasztalatokra is.

2023. jún. 29. 09:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Húha de kamus vagy.
2023. okt. 29. 10:32
 12/13 anonim ***** válasza:

10 milyen diplomát? A 8 után olyat nem adnak, luteális 10-16 napig normális, és van akinek kevesebb és van akinek több.

Kicsit olvass utána. Nekem is 15 nap de ettől másnak lehet 8 nap, és ilyenkor jön a doki aki segít kitólni, hogy megtudjon tapadni aminek meg kell.

2023. okt. 29. 19:35
 13/13 anonim ***** válasza:
dpo9-10el nekem megtapadt a babó❤️🤰
2023. okt. 29. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!