Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik lehet vagy nem ?

Lombik lehet vagy nem ?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Nem is tudom hol kezdjem biztos kapok hideget meleget érte . Szóval 30 éves vagyok 3 gyermekem van (9 terhességből) , legkisebbik 20 hónapos …. 3 csm-volt , olyan fajta ”rendellenességem van ami miatt gyógyszert kellett szednem plusz trombózisom is volt ami miatt clexanel kellett szúrjam magam “ most is vérhígítót szedek .

Szóval 3. császárom után el lettem kötve orvosi javaslatra hogy ne legyen több terhességem “ugyse tudnám kihordani “ bele mentem . Viszont voltam nem régiben orvosnál aki nagyon nagyon kiakadt hogy ellettem kötve ilyen indokkal.

Azóta nagyon motoszkál a fejemben és hiányosnak is érezzük a férjemmel a családot tudom valaki még első gyermeket várja / szeretne és ne is haragudjatok érte hogy ilyen hülyeséggel fordulok a csoporthoz .

Mennyi esélyünk van lombikra ? Merre hova kellene elindulnunk esetleg ha bele szeretnénk vágni ? Már most nem debrecenbe lakunk mert 3 éve elköltöztünk ( vidékre , 35km debrecentől ) . Köszönöm , és elnézést ha nagyon zavaros lett .

2023. jún. 28. 14:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
Lehet csűrni- csavarni....nyilván semmi közöm hozzá de felháborít, minor szülő létére ilyen felelőtlen valaki.
2023. jún. 28. 19:18
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
A másik 6 terhesség miért ért véget? Hátha az is kockázatot jelent rád nézve.
2023. jún. 28. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:
21%
Nem gondolom felelőtlenségnek, csak mert valaki szeretne még egy gyermeket. Inkább bevállalos, valószínűleg ereje teljében és bő élet iránti bizalommal megáldott. A sok szorongó meríthetne ebből. A szakember véleménye legyen az irányjelző.
2023. júl. 1. 15:33
 14/14 anonim ***** válasza:
69%
13# a szakemberek egyértelműen nem javasolnak ennyi császárt. De amúgy sem kell sok ész hozzá. Bizalommal megáldott...jó isten gyere le...marha
2023. júl. 2. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!