Mennyire volt jellemző rátok a terhesség alatti rosszullét? És végül milyen nemű gyereketek lett abból a terhességből?
Első, lány: 8.héttől kb a 20.hétig brutál rosszullét, vészes hányás
Második, fiú: 9.héttől vészes hányás, ájulások, kiszáradás, minden, a 22.hétig.
Pfuh banyek, előre sajnálom páromat. Még csak 2 napja tudjuk hogy terhes, már fája dereka-háta és émelyeg..
Az eddigi tapasztalataink alapján amúgy azt a mintát vettük észre, hogy akinek fia lett, annak könnyű volt a terhesség (mármint rosszullétmentes), akinek meg lánya, azt jól meggyötörte.
De az alapján amit ti írtok... ez mindneképpen szívás:S
Találtatok BÁRMIT ami segített elviselhetővé tenni a rosszulléteket?
2 fiam van.
Elsővel 13.hét végéig folyamatosan hánytam, és utána is megmaradt az émelygés, csak enyhén.
A 2.nál egyetlen egyszer émelyegtem.
1. álomterhesség, egészséges, házias kajákat kívántam - lány
2. végig hánytam-émelyegtem, főleg vackok mentek le - lány.
3. hullafáradtság az elején, hányás a közepén (most itt tartok), az elején csak vackok mentek le, most csak házias kajákat bírok enni, és édeset meg gyümölcsöt nasiznék - fiú lesz
Kb félidőig émelyegtem, de egyszer sem hánytam. Húst nem igazán tudtam enni, nem kívántam.
Az émelygés volt a legelső tünetem is, ami 10.dpo-tól tartott ki félidőig.
Kisfiú lett, aki egyébként húsevő XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!