Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lennék? Mire utal ez?

Terhes lennék? Mire utal ez?

Figyelt kérdés

Tegnap kellett volna megjönnie csináltam tesztet negatív lett, erre ma megjött 11 óra fele de csak barnás volt, aztán most majdnem tiszta volt a betét, amikor mentem mosdóba.

Holnapra beindul a mensim vagy terhes lehetek?

2023. jún. 23. 19:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Plusz reggel erős folyásom volt amire azt hittem mensi de az utána jött…
2023. jún. 23. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Beindul. Én nem értem, miért gondoljátok, hogy a menstruációnak folyamatosan ömlenie kell. Nyilván neked is milliószor volt már ilyen, hogy nem dőlt rögtön, csak amíg nem akartál gyereket, nem beszélted be magadnak, hogy ez bármit is jelentene.
2023. jún. 23. 19:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Remélem:) még korai lenne egy babának. Csak fura volt mert nem szokott fehér folyásom lenni ilyen sok meg általában már piros az első napon is.
2023. jún. 23. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem én sem ezt a negatív a teszt meg is jött , terhes vagyok? 🤦
2023. jún. 23. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a folyásod babától lett volna, akkor a teszt is pozi lett volna. Tehát a folyásod nem a baba miatt van. Nem vagy terhes ennyi.

Nem jöhet meg mindig ugyan úgy, most ez a nagy meleg is ráhatással van.

2023. jún. 23. 22:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi de azóta sincs semmi a betéten… remélem reggelre rendes lesz.
2023. jún. 23. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!