Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennél erősebb nem szokott...

Ennél erősebb nem szokott lenni lh akkor lehet nincs is ovum?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jún. 19. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet, de a pozitív ovu teszt sem garancia arra hogy bekövetkezik a tüszőrepedés.

Első körben arra gondolnék, hogy érzékenyebb tesztet kéne kipróbálnod.

2023. jún. 19. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Milyen érzékenységű a teszt?

Ha 2 hónap alatt ez egyszer see lesz pozitív, de közben menstruálsz akkor érdemes megpróbálni egy érzékenyebb tesztet. 20 vagy 15 mlu/ml-est

2023. jún. 19. 15:25
 3/6 A kérdező kommentje:
20as érzékenységű
2023. jún. 19. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt pozitív az otthoni LH tesztem, pedig rendszeresen volt peteérésem és ovulációm is (mind ultrahang, mind vérvétel alátámasztotta, sőt jelenleg is terhes vagyok). Úgyhogy sajnos nem mindenkinek válik be, érdemes lehet más módszert is kipróbálni a ciklus követésre/figyelésre. Nálam pl. a hőmérőzés volt megbízható, bár tudom az sokkal macerásabb.
2023. jún. 19. 15:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Gratulálok utolsó

Mérés nem jó azt is már próbáltam

2023. jún. 19. 15:37
 6/6 anonim ***** válasza:

15-ös lh tesztet vegyél az fogja neked szépen mutatni.

Nekem a 25-ös volt ilyen mint a tied...sose lett pozi, a 20-as vált be.

Önmagában a hőmérőzés nem jó, pláne, hogy az utólag megerősítésre célszerű. Nekem pl szabályos görbék mellett nem volt peteérésem ami uh-n derült ki. Akkor még lh tesztet nem használtam.

Együtt a kettő szuper. Az lh jelez, hogy na most vagy soha szex kell, a görbe meg pár nappal később igazolja, hogy megtörtént e.

Nekem volt, hogy a teszt pozi közeli volt napokig...nem volt ovum, késett is egy hetet.

Som sikert!

2023. jún. 19. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!