Mennyi az esély hogy terhes legyek?
Figyelt kérdés
2 napja barátomnak kivertem amit ő utána zsepkendővel feltakarított de nagyon nedves volt a zsepkendő szóval valószínűleg egy pici maradhatott a kezén, legalábbis picit nedves lehetett. Utána ő nem mosott kezet és megujjatozott. Ettől lehetek terhes? (12-én jött meg a menstruációm és 15-én lett vége) Kéne esemény utánit bevenni vagy felesleges?2023. jún. 19. 10:27
1/6 anonim válasza:
Ha volt mensi kizárt hogy terhes legyél
2/6 anonim válasza:
1/ Ez menstruáció után volt neki. Amúgy ebben az időszakban elméletileg nem ovulálsz, szerintem minimális esély van így teherbe esni. De azért máskor jobban figyeljetek oda erre.
3/6 anonim válasza:
Ha mensi után volt akkor meg van egy kb 2 hetes időszak amikor nem lehet teherbe esni
De ez csak átlag. Lehet hamarabb vagy később is
4/6 anonim válasza:
0.0% kivéve ha a pasidnak olyan hosszú ujjai vannak hogy egyenesen a méhszájt tudja böködni vele. A spermiumsejteknek közvetlenül a méhszáj közelébe kell kerülniük, nem alattomos hosszútávkúszók.
6/6 anonim válasza:
Azért elképesztő, hogy vannak olyanok, akiknek a gondolatában is felmerül, hogy spermás ujjazással teherbe lehet esni..... Nézzétek meg a képeket, hogy néz ki egy méhszáj.... meg fogtok lepődni...
Levegőn hamar elpusztulnak, pláne, hogy még csak nem is megfelelő közegben voltak a spermiumok...a pasi ujja nem lövell... és be se fér a méhszájba...legtöbbször oda fel se ér, hiszen nem a méhszájat akarja simogatni....
Teljességgel kizárt a terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!